Δημοσιεύστε στο Ιnstagram από τον υπολογιστή σας χωρίς να χρειαστεί να εγκαταστήσετε τίποτα!

Digital Marketing

31/12/2018

Σίγουρα, οι περισσότεροι γνωρίζετε ότι παρόλο που μπορείτε να μπείτε στη σελίδα του Instagram από τον υπολογιστή σας και να αλληλεπιδράσετε σε φωτογραφίες, να δείτε στόρυ και άλλα, δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε καμία φωτογραφία.

Το πρόβλημα αυτό λύθηκε προς το παρόν με ένα μικρό "χακ", που όλοι μπορούν να καταφέρουν και το μοιράζεται εκτός των άλλων, το wersm.


Αν χρησιμοποιείτε chrome, ανοίξτε τη σελίδα του Instagram, επιλέξτε τις 3 τελείες πάνω δεξιά "Προσαρμογή και έλεγχος του Google Chrome", επιλέξτε "Περισσότερα Εργαλεία" και έπειτα "Εργαλεία για προγραμματιστές". Διαφορετικά πατήστε Cntrl+Shift+I και μη κάνετε τα προηγούμενα βήματα. Τώρα επιλέξτε πάνω το εικονίδιο που δείχνει ένα tablet και ένα κινητό (Toggle Device Toolbar). Θα σας δείξει τη σελίδα σε mobile version. Τώρα επιλέξτε πάνω από τη σελίδα τη συσκευή iphone και μόλις το κάνετε πατήστε το F5  για να ανανεωθεί η σελίδα. Αυτό ήταν! Ανεβάστε φωτογραφίες με tags, hashtags κλπ, σαν να χρησιμοποιείτε το κινητό σας.


Αν χρησιμοποιείτε Safari ανοίξτε το πρόγραμμα και βεβαιωθείτε ότι έχετε διαθέσιμα τα εργαλεία για προγραμματιστές. Εάν δεν εμφανίζεται το αναπτυσσόμενο μενού στη γραμμή μενού, επιλέξτε Safari> Preferences (Προτιμήσεις), κάντε κλικ στην επιλογή Advanced (Προηγμένες) και, στη συνέχεια, επιλέξτε "Εμφάνιση αναπτυσσόμενου μενού στη γραμμή μενού". Κάντε κλικ στο "Ανάπτυξη" στην επάνω γραμμή μενού, στη συνέχεια "User Agent" και "Safari - iOS - iPhone"

Αυτό ενημερώνει αυτόματα το Safari για την εμφάνιση οποιουδήποτε ιστότοπου όπως θα εμφανίζεται σε ένα iPhone. Η μαγεία εδώ είναι ότι ο κώδικας απόκρισης του Instagram θα σας πιστέψει ότι μπαίνετε από iPhone και θα ξεκλειδώσει όλες τις λειτουργίες της εφαρμογής iOS

Και αυτό είναι! Είναι εύκολο!

Όχι μόνο αυτό το hack θα σας αφήσει να δημοσιεύσετε φωτογραφίες (.jpg) και να επεξεργαστείτε τις λεζάντες σας, θα σας επιτρέψει επίσης να αναζητήσετε και να προσθέσετε hashtags, να προσθέσετε ετικέτες σε άλλους χρήστες και ακόμη να προσθέσετε την τοποθεσία στην ανάρτησή σας (για αυτή την τελευταία, θα πρέπει να ενεργοποιήστε την κοινή χρήση τοποθεσίας από τον υπολογιστή σας). Αλλά επίσης καθιστά πολύ πιο εύκολη την επικοινωνία με την κοινότητά σας, για παράδειγμα το να απαντάτε σε σχόλια ευκολότερα.


Μάθετε και άλλα tips & tricks στο online σεμινάριο του Skillbox.gr, Χτίστε το brand και το κοινό σας με το Instagram.

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: