8 επαγγελματικές δεξιότητες που μπορείτε να αναπτύξετε σε λιγότερο από 4 ώρες!

Career

18/04/2019

Ο χρόνος είναι πολύτιμος για όλους. Δεν είναι σπάνιο το γεγονός να επιστρέφετε από τη δουλειά και να μην έχετε διάθεση να κάνετε κάτι. Ωστόσο, είτε εργάζεστε είτε όχι, εμείς συγκεντρώσαμε για εσάς 8 δεξιότητες που μπορείτε να ξεκινήσετε από τώρα να αναπτύσσετε και να αποκτήσετε ένα νέο skill με πολύ χαμηλό κόστος και κυρίως σε χρόνους που εσείς θέλετε. Ποιες είναι αυτές; 


Διοίκηση και marketing ηλεκτρονικού καταστήματος
Όλη η αγορά έχει στραφεί στο internet. Πλέον καταστήματα σε δυσπρόσιτες περιοχές επενδύουν στο κομμάτι αυτό και συγκεντρώνουν τεράστια κέρδη αναπτύσσοντας τις επιχειρήσεις τους. Μπορείτε να γίνετε πολύ πολύτιμοι για αυτές τις επιχειρήσεις ξεκινώντας την εκπαίδευση σας στη διαχείριση και το marketing ενός ηλεκτρονικού καταστήματος


Κάν'το όπως η Adidas και η Google: H χρήση της εθνογραφικής μεθόδου
Πρωτοτυπήστε με την εφαρμογή μιας παραδοσιακής μεθόδου στο σύγχρονο marketing. Μάθετε τι έχει να προσφέρει η εθνογραφία στις επιχειρήσεις και πώς μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις νέες γνώσεις υπέρ σας. Αυτή τη μέθοδο τη χρησιμοποιούν εταιρείες κολοσσοί όπως η Google και η Adidas.


Επικοινωνώ Αποτελεσματικά: Λεκτική και Μη Λεκτική Επικοινωνία
Όλοι νομίζουμε ότι ξέρουμε καλά να επικοινωνούμε, αλλά τελικά έρευνες δείχνουν ότι χρειαζόμαστε ιδιαίτερη βελτίωση, ειδικά όσον αφορά τις επαγγελματικές μας συναναστραφές. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πώς να διαβάζουμε τα λεκτικά και μη λεκτικά στοιχεία μιας επικοινωνίας για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε αποτελεσματικά. 


Video editing με το Adobe Premiere Pro
Θα εκπλαγείτε με το πόσα πολλά πράγματα μπορείτε να μάθετε παρακολουθώντας ένα σεμινάριο για επεξεργασία video λίγων ωρών. Αποκτάτε την άνεση που χρειάζεστε για να προχωρήσετε σε δικές σας πρωτοβουλίες. Είτε έχετε ένα κανάλι στο youtube, είτε λογαριασμό στο instagram, είτε στοχεύετε σε μοντάζ μεγάλων project, η αρχή γίνεται με ένα τέτοιο online σεμινάριο. Το πιο δημοφιλές πρόγραμμα στην επεξεργασία video είναι το Adobe Premiere Pro.


Διαχείριση Άγχους και Επαγγελματικό Burnout
Πολεμήστε και νικήστε το άγχος που σας πηγαίνει πίσω στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή. Μάθετε να αναγνωρίζετε τα συμπτώματα και αναπτύξτε άμυνες. Αυτή η δεξιότητα θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη ζωή σας και να διαχειρίζεστε το άγχος σας καλύτερα.
 

Χτίστε το brand και το κοινό σας με το Instagram
Το Instagram, ως το πιο δημοφιλές κοινωνικό μέσο δημιουργεί τις δικές του διασημότητες και λειτουργεί ως το πιο σύγχρονο εργαλείο προώθησης των εταιρειών. Το να έχετε έναν απλό χρήστη δε σημαίνει ότι γνωρίζετε πώς θα οδηγήσετε ένα brand στη δημιουργία μιας ισχυρής ταυτότητας και στην αύξηση των πωλήσεων. Η σωστή γνώση του χτισίματος ενός brand και της προσέλκυσης κοινού χρειάζεται μελέτη. Και επειδή η μελέτη δεν τελειώνει ποτέ μπορείτε πάντα να μαθαίνετε περισσότερα για την αποτελεσματική σας προώθηση στο δημοφιλές μέσο.


Business Messaging (SMS, Chat apps - Viber, Email)
Είναι πολύ δύσκολο να εκπαιδευτεί κανείς σε αυτό το Skill στα ελληνικά. Στη χώρα μας παρόλο που τα προωθητικά μηνύματα σε Viber ή SMS χρησιμοποιούνται κατά κόρον, πολλοί λίγοι είναι αυτοί που έχουν τη γνώση για το στήσιμο μιας αποτελεσματικής business messaging καμπάνιας. Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα μπορείτε να αποκτήσετε ένα skill που θα βοηθήσει τόσο την επιχείρηση σας να δημιουργήσει ένα πιστό κοινό, όσο και να δώσει ένα προβάδισμα στο βιογραφικό σας αν σας ενδιαφέρει να απασχοληθείτε σε καταστήματα, e-shops, διαφημιστηκές εταιρείες ως υπάλληλοι.


Bitcoin και κρυπτονομίσματα στην πράξη
Θα μπορούσε να είναι πρώτο σε αυτή τη λίστα, θα μπορούσε να σταθεί και μόνο του. Δεν υπάρχει τίποτα πιο επίκαιρο από τη γνώση των Blockchain και των τρόπων που λειτουργούν τα κρυπτονομίσματα στην πράξη. Μεγάλες τράπεζες υιοθετούν παρόμοια συστήματα. Επιχειρήσεις ανά τον κόσμο αρχίζουν να δέχονται πληρωμές με Bitcoins. Υπάρχουν sites που προωθούν αυτές τις επιχειρήσεις. Μπορείτε να επωφεληθείτε με πολλούς τρόπους από αυτή τη γνώση. Δημιουργώντας ισχυρές γνώσεις για κάτι που αναμφίβολλα μπαίνει χρόνο με τον χρόνο στη ζωή μας ή/και να αποφασίσετε αν θα πραγματοποιείτε/δέχεστε συναλλαγές σε αντίστοιχα νομίσματα ανοίγοντας κι άλλο τα φτερά της επιχείρησης σας. 

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: