Διαγωνισμός
Skillbox.gr & Apifon

5 τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν το online σεμινάριο Business Messaging

Κερδίστε το online σεμινάριο Business Messaging!

 

Το Skillbox συνεργάζεται με την Apifon, τη νούμερο ένα ελληνική εταιρεία στον κλάδο του business messaging και το γιορτάζει κάνοντας δώρο 5 υποτροφίες για το online σεμινάριο Business Messaging (SMS, Chat apps - Viber, Email).

Όλοι οι συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό θα λάβουν εκπτωτικό κουπόνι για την παρακολούθηση του σεμιναρίου.

Λίγα Λόγια για το σεμινάριο:
SMS, Chat apps (Viber), Email marketing ή αλλιώς ... Business Messaging. Η νέα εποχή marketing είναι εδώ και αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να δημιουργήσετε τα κανάλια επικοινωνίας και τη mobile στρατηγική που θα ενισχύσει τo brand σας.

Πώς θα το κάνετε αυτό; Με τη βοήθεια του Χρήστου Στεργιόπουλου, Head of Marketing της Apifon και της Χριστίνας Καρανικόλα, Corporate Business Analyst της Apifon, που μέσα από το το Skillbox.gr και το Online Σεμινάριο Business Messaging (SMS, Chat apps - Viber, Email) θα σας μυήσουν στον κόσμο του mobile marketing και του business messaging.
 

Για να λάβετε μέρος στο Διαγωνισμό, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι 
να συμπληρώσετε το ονοματεπώνυμο και το email σας στην παρακάτω φόρμα.
 

Διάρκεια Διαγωνισμού: Ο Διαγωνισμός θα ξεκινήσει στις 11 Φεβρουαρίου 2019 και θα λήξει στις 20 Φεβρουαρίου 2019 στις 23.59 μ.μ. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 21 Φεβρουαρίου 2019 και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την ίδια ημέρα μέσω email, που θα λάβουν όλοι οι συμμετέχοντες και ταυτόχρονα στην ιστοσελίδα του Skillbox.gr.

Δώρα Διαγωνισμού: 5 Δωρεάν Συμμετοχές στο σεμινάριο και όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν εκπτωτικό κουπόνι, το οποίο θα μπορούν να εξαργυρώσουν για το συγκεκριμένο σεμινάριο μέχρι και την 1η Μαρτίου 2019.
 

Για να λάβετε μέρος στο Διαγωνισμό, συμπληρώστε τη Φόρμα Συμμετοχής παρακάτω με τα στοιχεία σας.

Φόρμα Συμμετοχής Διαγωνισμού Skillbox.gr

Παρακαλώ συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να μπείτε στην κλήρωση:

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: