Σχετικά με το Skillbox

Καλώς ήρθες στο Skillbox!

Τη δική σου εμπειρία e-learning εκπαίδευσης!

 

Το Skillbox αποτελεί τον εκπαιδευτικό βραχίονα του Jobfind.gr - Career Portal. Γεννήθηκε όταν η ομάδα του Jobfind.gr - μέσα από τη συνεχή επικοινωνία με εταιρείες και υποψήφιους εργαζομένους - αντιλήφθηκε την ανάγκη για καταρτισμένους ανθρώπους σε όλους τους κλάδους, που όμως δεν διαθέτουν το χρόνο για να επιμορφωθούν όσο το επιθυμούν.

Απώτερος σκοπός; Η εξέλιξη μέσω της παροχής εκπαίδευσης! Στόχος; Η ανάπτυξη soft και hard skills! Βασικότερο πρόβλημα; Ο χρόνος!

Θελήσαμε λοιπόν να δημιουργήσουμε μία υπηρεσία εκπαίδευσης, που θα έδινε τη δυνατότητα στον εκπαιδευόμενο να λαμβάνει πρακτικές γνώσεις σύμφωνα με το δικό του αυστηρό χρονοδιάγραμμα.

Η μέθοδος; Online γνώση και μαθήματα μέσα από σεμινάρια, προσβάσιμα από όλες τις συσκευές, desktop και mobile, που θα παρείχαν κατάρτιση πάνω σε επίκαιρα θέματα από έμπειρους και διακεκριμένους εισηγητές, ενεργούς στην αγορά εργασίας.

Έτσι γεννήθηκε το Skillbox, μία ελληνική πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης που δεν έχει σκοπό μόνο να σας επιμορφώσει αλλά να ξεκλειδώσει τις δεξιότητές σας.

 

Με σύνθημα #unboxyourskills, το Skillbox είναι εδώ για να σου παρέχει μία απολαυστική εμπειρία e-learning εκπαίδευσης!

 

Ζητήστε μας περισσότερες πληροφορίες πατώντας Επικοινωνία.

 

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: