Διαγωνισμός
Skillbox.gr

Skillbox all the way | Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός με 5 υποτροφίες για upskilling!

Skillbox bells... Oh what fun it is to learn when 5 gifts come your way! Πάρε μέρος στον πιο x-mas διαγωνισμό και αναβάθμισε τις δεξιότητες σου! Νέα χρονιά; Νέοι στόχοι, μαζί με το Skillbox.

Τα προγράμματά μας είναι πιστοποιημένα κατά το πρότυπο QTL της ACTA - Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Online παρακολούθηση από τον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σου.

Εδώ θα βρεις μία ευρεία και ολοκληρωμένη γκάμα σεμιναρίων που εστιάζουν στοχευμένα σε κάθε πεδίο της σύγχρονης αγοράς εργασίας αλλά και της προσωπικής σου ανάπτυξης. Έχεις πάθος με την Διακόσμηση Εσωτερικών Χώρων; Μήπως το Digital Marketing είναι αυτό που χρειάζεσαι για να αναδείξεις την εικόνα της επιχείρησής σου ή των υπηρεσιών σου; Θέλεις να εξερευνήσεις περισσότερα σχετικά με τον κλάδο του τουρισμού, του real estate, των πωλήσεων ή του HR;! Ή μήπως είναι καιρός πια να ξεδιπλώσεις το ταλέντο σου στη δημιουργική γραφή; Ό,τι κι αν έχεις στο μυαλό σου, ορίστε η ευκαιρία που έψαχνες!

Εξειδικευμένη μάθηση με έμπειρους επαγγελματίες από την άνεση του σπιτιού σας, μέσα από ένα οργανωμένο, διαδραστικό και υψηλής ποιότητας υλικό. Εξέλιξε τις δεξιότητές σου σε όποιο επίπεδο επιθυμείς!

Διάρκεια Διαγωνισμού: Ο Διαγωνισμός ξεκινά στις 27 Δεκεμβρίου 2023 και λήγει στις 7 Ιανουαρίου 2024 στις 23.59 μ.μ. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιανουαρίου 2024 και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την ίδια ημέρα στην ιστοσελίδα του Skillbox.gr και ταυτόχρονα μέσω email, που θα λάβουν όλοι οι συμμετέχοντες.

Δώρα Διαγωνισμού:
Θα αναδειχθούν 5 νικητές που θα κερδίσουν το σεμινάριο της επιλογής τους και voucher έκπτωσης -35% σε όλους τους συμμετέχοντες!

Και που ξέρεις; Μπορεί αυτή να είναι η τυχερή σου χρονιά!


Για να λάβεις μέρος στο Διαγωνισμό, συμπλήρωσε τη Φόρμα Συμμετοχής παρακάτω με τα στοιχεία σου.
 

Προσοχή: Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό μόνο μία φορά. Διπλότυπες εγγραφές θα αφαιρούνται.

Φόρμα Συμμετοχής Διαγωνισμού Skillbox.gr

Παρακαλώ συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να μπείτε στην κλήρωση:

Επιλέξτε το certficate που σας ενδιαφέρει:
Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: