Χριστουγεννιάτικος
Διαγωνισμός

Κερδίστε υποτροφία
για το certificate της επιλογής σας!

Ο Άγιος Βασίλης φέτος προσγειώνεται νωρίτερα από την Πρωτοχρνονιά στο Skillbox και χαρίζει 6 υποτροφίες για να παρακολουθήσετε το certificate της επιλογής σας. Πιο συγκεκριμένα, σας κάνει δώρο 2 υποτροφίες για το καθένα από τα ακόλουθα certificates:

Τα certificates έχουν διάρκεια ενός μήνα και είναι πιστοποιημένα κατά το πρότυπο QTL της ACTA - Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μπορείτε να τα παρακολούθησετε σύμφωνα με το δικό σας χρονοδιάγραμμα.

Για να λάβετε μέρος στο Διαγωνισμό, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ονοματεπώνυμο και το email σας στην παρακάτω φόρμα και να επιλέξετε το certificate που θέλετε να διεκδικήσετε.

Διάρκεια Διαγωνισμού: Ο Διαγωνισμός θα ξεκινήσει στις 16 Δεκεμβρίου 2019 και θα λήξει στις 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 23.59 μ.μ. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 30 Δεκεμβρίου 2019 και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την ίδια ημέρα στην ιστοσελίδα του Skillbox.gr και ταυτόχρονα μέσω email, που θα λάβουν όλοι οι συμμετέχοντες.

Δώρα Διαγωνισμού: 6 Δωρεάν Υποτροφίες για τα 3 certificates (2 υποτροφίες ανά certificate)

Για να λάβετε μέρος στο Διαγωνισμό, συμπληρώστε τη Φόρμα Συμμετοχής παρακάτω με τα στοιχεία σας.


Προσοχή: Μπορείτε να βάλετε συμμετοχή μόνο μια φορά στο certificate της επιλογής σας! Διπλότυπες εγγραφές θα αφαιρούνται.

Φόρμα Συμμετοχής Διαγωνισμού Skillbox.gr

Παρακαλώ συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να μπείτε στην κλήρωση:

Επιλέξτε το certficate που θέλετε να κερδίσετε:
v
Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: