Διαγωνισμός
Google Ads

3 υποτροφίες για το νέο σεμινάριο
Google Ads - Advanced Certified Course by ACTA

Θέλετε να ξεχωρίσετε στο χώρο του Digital Marketing; Μάθετε πώς να δημιουργείτε επιτυχημένες διαφημίσεις Google Ads. Το Skillbox σας δίνει τη δυνατότητα να μάθετε δωρεάν παίρνοντας μέρος στο νέο του διαγωνισμό.

Το Skillbox παρουσιάζει το νέο του online σεμινάριο Google Ads και σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στο Διαγωνισμό που διοργανώνει με δώρο 3 πλήρεις υποτροφίες, ώστε να το παρακολουθήσετε δωρεάν και να ενισχύσετε τις δεξιότητές σας στο χώρο της διαδικτυακής διαφήμισης.

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 3 εβδομάδες και είναι πιστοποιημένο κατά το πρότυπο QTL της ACTA - Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μπορείτε να το παρακολούθησετε σύμφωνα με το δικό σας χρονοδιάγραμμα από τον υπολογιστή, το tablet σας ή το κινητό σας.

Για να λάβετε μέρος στο Διαγωνισμό, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ονοματεπώνυμο και το email σας στην παρακάτω φόρμα.

Διάρκεια Διαγωνισμού: Ο Διαγωνισμός ξεκινά στις  27 Απριλίου 2020 και λήγει στις 03 Μαΐου 2020 στις 23.59 μ.μ. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 04 Μαΐου 2020 και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την ίδια ημέρα στην ιστοσελίδα του Skillbox.gr και ταυτόχρονα μέσω email, που θα λάβουν όλοι οι συμμετέχοντες.

Δώρα Διαγωνισμού: 3 Δωρεάν Υποτροφίες για το certificate Google Ads.

Για να λάβετε μέρος στο Διαγωνισμό, συμπληρώστε τη Φόρμα Συμμετοχής παρακάτω με τα στοιχεία σας.
 

Προσοχή: Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό μόνο μία φορά. Διπλότυπες εγγραφές θα αφαιρούνται.

Φόρμα Συμμετοχής Διαγωνισμού Skillbox.gr

Παρακαλώ συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να μπείτε στην κλήρωση:

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: