Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι πληρωμής

Για την αγορά Σεμιναρίων προσφέρονται 2 τρόποι πληρωμής από το Skillbox.gr

1. Αγορά με πιστωτική / χρεωστική κάρτα
Το Skillbox.gr χρησιμοποιεί την υπηρεσία online συναλλαγών της Τράπεζας Eurobank. Η υπηρεσία αυτή υποστηρίζει οποιαδήποτε πιστωτική (credit), χρεωστική (debit) ή προπληρωμένη κάρτα (prepaid) των διεθνών σχημάτων VISA, MasterCard, Maestro.

Άτοκες Δόσεις: Το Skillbox σας παρέχει τη δυνατότητα πληρωμής με άτοκες δόσεις (έως 3), αν επιλέξετε πληρωμή μέσω πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας.

2. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
Αγοράζοντας ένα σεμινάριο μέσω του Skillbox και επιλέγοντας τρόπο πληρωμής "κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό", η αγορά σας μπαίνει σε αναμονή μέχρι να κάνετε την κατάθεση. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία τον Κωδικό Αγοράς (θα σας αποσταλεί μέσω email).

Εκπτωτική Πολιτική για Φοιτητές & Ανέργους

Το Skillbox.gr θέλοντας να στηρίξει τους Φοιτητές & τους Ανέργους προσφέρει 15% έκπτωση σε όλα τα Σεμινάρια. Με την ολοκλήρωση της αγοράς οι Φοιτητές ή Άνεργοι θα πρέπει να αποστείλουν, εντός 5 εργάσιμων ημερών, φωτογραφία από την ακαδημαϊκή ταυτότητα ή την κάρτα ανεργίας τους στο email του Skillbox.

* Να σημειωθεί πως η ακαδημαϊκή ταυτότητα και η κάρτα ανεργίας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την επιβεβαίωση της φοιτητικής ιδιότητας ή ανεργίας και στη συνέχεια διαγράφονται. Δεν διατηρείται κανένα αρχείο με τα εν λόγω στοιχεία.

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: