Διαγωνισμός
Skillbox.gr

Upskilling with Skillbox | 5 υποτροφίες για να ενισχύσεις το βιογραφικό & την καριέρα σου!

Μήπως ήρθε η ώρα για μία αναβάθμιση των δεξιοτήτων σου;! Ε τότε είναι ώρα για Skillbox! Λάβε μέρος στον νέο απίθανο διαγωνισμό μας «Upskilling with Skillbox» και διεκδίκησε μία από τις 5 υποτροφίες πάνω στο σεμινάριο της επιλογής σου!

Τα προγράμματά μας είναι πιστοποιημένα κατά το πρότυπο QTL της ACTA - Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Και μπορείς να τα παρακολούθησεις από τον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σου.

Εδώ θα βρεις μία ευρεία και ολοκληρωμένη γκάμα σεμιναρίων που εστιάζουν στοχευμένα σε κάθε πεδίο της σύγχρονης αγοράς εργασίας αλλά και της προσωπικής σου ανάπτυξης. Ζητάς να βελτιώσεις τις ικανότητές σου στο Digital Marketing για να αναδείξεις την εικόνα της επιχείρησής σου ή των υπηρεσιών σου; Θέλεις να μάθεις περισσότερα πάνω στον τομέα του τουρισμού, του real estate, των πωλήσεων, των οικονομικών, και πολλών άλλων;! Ή μήπως είναι καιρός πια να ξεδιπλώσεις το ταλέντο σου στη δημιουργική γραφή; Ό,τι κι αν έχεις στο μυαλό σου, ορίστε η ευκαιρία που έψαχνες!

Έμπειροι επαγγελματίες θα σε διδάξουν από την άνεση του σπιτιού σου μέσα από ένα άρτια οργανωμένο, διαδραστικό και ποιοτικό υλικό και θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς σε όποιο επίπεδο επιθυμείς!

Διάρκεια Διαγωνισμού: Ο Διαγωνισμός ξεκινά στις 16 Μαΐου 2023 και λήγει στις 21 Μαΐου 2023 στις 23.59 μ.μ. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαΐου 2023 και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την ίδια ημέρα στην ιστοσελίδα του Skillbox.gr και ταυτόχρονα μέσω email, που θα λάβουν όλοι οι συμμετέχοντες.

Δώρα Διαγωνισμού:
Θα αναδειχθούν 5 νικητές που θα κερδίσουν το σεμινάριο της επιλογής τους!

Και μην ξεχνάς! Upskill, Upgrade, Update!


Για να λάβετε μέρος στο Διαγωνισμό, συμπληρώστε τη Φόρμα Συμμετοχής παρακάτω με τα στοιχεία σας.
 

Προσοχή: Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό μόνο μία φορά. Διπλότυπες εγγραφές θα αφαιρούνται.

Φόρμα Συμμετοχής Διαγωνισμού Skillbox.gr

Παρακαλώ συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να μπείτε στην κλήρωση:

Επιλέξτε το certficate που σας ενδιαφέρει:
v
Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: