Φαίη Τσαντήλα

MSc Κοινωνική, Κλινική Ψυχολόγος - Εξαρτησιολόγος

Η Φωτεινή Τσαντήλα είναι κάτοχος Πτυχίου Ψυχολογίας (BSc) και Μεταπτυχιακού στην Κοινωνική – Κλινική Ψυχολογία, τις Εξαρτήσεις και τα Ψυχοκοινωνικά Προβλήματα (MSc) από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Επιπλέον, έχει εξειδικευτεί στη Συνθετική Θεραπεία και στην Ομαδική Θεραπεία και έχει εκπαιδευτεί στη θεραπεία της προσέγγισης Gestalt. Η τελευταία της εξειδίκευση αφορά  το πρόγραμμα Ψυχοπαθολογίας εμβρύων, παιδιών και εφήβων, όπου έχει λάβει πιστοποίηση ως Σχολική – Εξελικτική θεραπεύτρια.

Έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως ψυχολόγος σε Θεραπευτικά Προγράμματα Απεξάρτησης και από το 2010 συντονίζει ομάδες σε Προγράμματα Προαγωγής Αυτοβοήθειας. Εργάζεται ιδιωτικά ως ψυχολόγος, διεξάγοντας ατομικές συνεδρίες και συντονίζοντας ομάδες συμβουλευτικής και διδάσκει στο Mediterranean College της Θεσσαλονίκης.

Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε ακαδημαϊκά και επιστημονικά περιοδικά και υπήρξε μέλος της επιστημονικής ομάδας για τη στάθμιση της Παγκόσμιας Κλίμακας Νοημοσύνης  (WAIS – IV). Τα ερευνητικά ενδιαφέροντα της είναι η ψυχοπαθολογία, η νευροψυχολογία , η εναλλακτική ψυχοθεραπεία, η γνωστική- συμπεριφοριστική θεραπεία, η ομαδική θεραπεία και η συνθετική θεραπεία.

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: