Γιώργος Κατσιλίδης

Professional Filmmaker

O Γιώργος Κατσιλίδης είναι επαγγελματίας filmmaker με μεγάλη εμπειρία στον χώρο, καθώς έχει εργαστεί επι σειρά ετών ως σκηνοθέτης και editor πάνω σε πρότζεκτ διαφόρων επιχειρήσεων και μεγάλων εταιρειών. Το portfolio του μετράει πάνω από 200 επαγγελματικά πρότζεκτ από το 2010, με αυτό τον αριθμό να αυξάνεται συνεχώς λόγω της ζήτησής του στον τομέα του βίντεο. Μέσα σε αυτά τα πρότζεκτ περιλαμβάνεται πληθώρα καλλιτεχνικών βίντεο, commercial videos και social media content με σκοπό την προώθηση υπηρεσιών και προϊόντων μέσω του digital marketing.

Τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει μία ομάδα με όνομα Unique Productions η οποία αναλαμβάνει ό,τι έχει να κάνει με την παραγωγή βίντεο, με εξειδίκευση στα μουσικά και διαφημιστικά βίντεο με σκοπό την προώθησή τους στο ιντερνετ.

Η καριέρα του με το Adobe Premiere Pro ξεκίνησε στα τέλη του 2014 με αποτέλεσμα το 2018 να γίνει από τους λίγους experts στον χώρο. Παρακολουθεί συνεχώς τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις της Adobe και είναι μέσα σε ότι αλλαγή και αναβάθμιση γίνεται στο λογισμικό. Το 90% των βίντεο που έχει δημιουργήσει είναι με το Adobe Premiere το οποίο και χρησιμοποιεί συνδυαστικά με άλλα προγράμματα της σουίτας της Adobe.

Η διδακτική του εμπειρία στα online σεμινάρια ξεκίνησε 3 χρόνια πριν και σήμερα έφτασε σε σημείο να έχει μαθητές απ’ όλο τον κόσμο οι οποίοι ξεπερνούν σε αριθμό τους 9000! Διδάσκει κατα κύριο λόγο video production software το οποίο περιλαμβάνει μαθήματα στα αγγλικά για το Adobe Premiere, Adobe After Effects καθώς και εξειδικευμένα θέματα πάνω στην επεξεργασία των χρωμάτων.

Σεμινάρια του εισηγητή

Photoshop Tips για επεξεργασία εικόνας για τα Social Media
Design / Photo / Video
ΔΩΡΕΑΝ
Tips & Tricks για την επεξεργασία εικόνας για τα Social Media με το Adobe Photoshop.

Γιώργος Κατσιλίδης
ΔΩΡΕΑΝ
Video editing με το Adobe Premiere Pro
ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Design / Photo / Video
Το Σεμινάριο απευθύνεται σε όσους θέλουν να χτίσουν μία επαγγελματική καριέρα στον χώρο του βίντεο.

Γιώργος Κατσιλίδης
Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: