IST College

Independent Studies of Science & Technology

Το IST College ιδρύθηκε το 1989 και σήμερα είναι ένα πολυδύναμο και πολυεπίπεδο εκπαιδευτικό ίδρυμα αναγνωρισμένο από το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας, με άδειες λειτουργίας για Κολλέγιο και Κέντρο Δια Βίου Μάθησης. Σε συνεργασία με διακεκριμένα Πανεπιστήμια του εξωτερικού το IST College προσφέρει Bachelors και Masters, Supported Distance Learning προγράμματα, καθώς και προγράμματα Επαγγελματικής Κατάρτισης & Εξειδίκευσης, Σεμινάρια και Επιμορφωτικά Προγράμματα Δια Βίου Μάθησης στους ακόλουθους ακαδημαϊκούς τομείς:

  • Επιχειρησιακές & Οικονομικές Επιστήμες
  • Τουριστικές και Ξενοδοχειακές Σπουδές
  • Επιστήμη Υπολογιστών - Πληροφορική
  • Ανθρωπιστικές Επιστήμες - Ψυχολογία

Βασική αποστολή του IST College είναι η προώθηση της επιχειρηματικότητας, η ενθάρρυνση της καινοτομίας και η καλλιέργεια των δεξιοτήτων των φοιτητών, ώστε να εξελιχθούν στον καλύτερο μελλοντικό τους εαυτό, στοχεύοντας παράλληλα στη σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας και στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας.

Παράλληλα με τη μακροχρόνια πορεία του στα εκπαιδευτικά δρώμενα αναπτύχθηκε στους κόλπους του IST College μία δραστήρια και πολυσχιδής κοινότητα από διακεκριμένους καθηγητές, καταξιωμένους επαγγελματίες και επιχειρηματίες με όραμα, φιλόδοξους start-uppers και ενθουσιώδεις φοιτητές.

Το IST College συνεργάζεται με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (EBEA), το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά (ΕΒΕΠ), το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά (ΒΕΠ), την Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Αττικής (ΕΦΕΕΑ)  κα. Επίσης, το IST College έχει αναπτύξει συνεργασίες με φορείς όπως AXION Hellas, Σύνδεσμος Εξαγωγέων Κρήτης, Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, ΕλληνοΓερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, Ελληνογαλλικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο κλπ.

Το καταξιωμένο ακαδημαϊκό προσωπικό μας δραστηριοποιείται στην επιστημονική έρευνα και συμμετέχει σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα που αφορούν την απασχόληση και την επιχειρηματικότητα, ενώ η ακαδημαϊκή ποιότητα ελέγχεται και διασφαλίζεται από διεθνείς οργανισμούς.

Σε συνεργασία με φορείς πιστοποίησης όπως η ACTA (Τεχνοβλαστός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης) προσφέρονται ανοιχτά σεμινάρια, Professional Diplomas και προγράμματα ενδοεταιρικής εκπαίδευσης, που καλύπτουν όλα τα σύγχρονα γνωστικά αντικείμενα και δεξιότητες ώστε το IST να αποτελεί την ιδανική επιλογή συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και δια βίου μάθησης.

30 Χρόνια IST College

Brand Yourself. Brand Your Future!

Στοιχεία Επικοινωνίας IST College
Διεύθυνση: Λ. Συγγρού 68, 11742 Αθήνα, δίπλα στο Μετρό «Συγγρού-Φίξ»
Τ: +30-210-4822222 
W.: www.ist.edu.gr
E.:   info@ist.edu.gr

Σεμινάρια του εισηγητή

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: