Κωνσταντία Πάλλα

Κοινωνιολόγος, Professional Certified Coach (PCC – ICF), Certified Mentor Coach (CMC) Team & Executive Coach

Είμαι Κοινωνιολόγος, Associate Certified Coach (ACC – ICF), Business & Life Coach,  Σύμβουλος Προσωπικής και Επαγγελματικής ανάπτυξης.
Πρόεδρος του International Coaching Federation Greece, για το έτος 2020.
Ιδρύτρια της εταιρίας Feel the Flow – Greece, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο του Coaching, Consulting και της Εκπαίδευσης Ενηλίκων, στελεχών και ιδιωτών.
Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ. Εκπαιδεύτρια σε θέματα Coaching, Soft Skills, Εργασιακά, Stress Management, Οργανωσιακής Συμπεριφοράς, Διαπραγματεύσεις, Time Management, Συμβουλευτικής, Συναισθηματικής Νοημοσύνης, Επαγγελματικής Δεοντολογίας, Δίκαιο, Κοινωνιολογίας και Κοινωνικής Ψυχολογίας
Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου (ΑΝΑΔ)

Έχω βοηθήσει στελέχη στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των καθημερινών προκλήσεων, και  στην επίτευξη των στόχων τους. Βοηθάω τους ανθρώπους να αναπτυχθούν και να ανθίσουν στον τομέα που τους ενδιαφέρει και αγαπούν. Να βρουν ικανοποίηση σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.
Παρέχω υπηρεσίες Coaching σε προσωπικό και εταιρικό επίπεδο. (One to One Coaching, Group Coaching, Team Coaching).

Υποστηρίζω επιχειρηματίες και στελέχη να κάνουν το επόμενο βήμα στην επιχείρησή τους ή  στην καριέρα τους, να αποκτήσουν ένα ξεκάθαρο όραμα για το πώς θα ήθελαν να είναι η προσωπική και επαγγελματική τους ζωή. και στην συνέχεια χρησιμοποιώ μια πολύ συγκεκριμένη διαδικασία για να μεταφράσουν αυτό το όραμα σε πραγματικότητα.
Βοηθάω τους ανθρώπους να εκπληρώσουν τα όνειρά τους!

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: