Η μαθήτριά μας, Βιβιάννα Γιαννούτσου παρουσίασε το πρώτο της βιβλίο

Skillbox News

08/06/2023

Χθες Τετάρτη, 7 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου «Πάρ’ το και κάν’ το δικό σου» της Βιβιάννας Γιαννούτσου. Είναι τιμή μας που είχαμε μαζί μας σε ένα ιδιαίτερο ταξίδι γνώσης και φαντασίας τη Βιβιάννα η οποία παρακολούθησε τα σεμινάρια του Skillbox, “Δημιουργική γραφή: Από τη φαντασία στο χαρτί” και “Λογοτεχνία του Φανταστικού”.

Αισθανόμαστε μεγάλη χαρά που μία ανερχόμενη, ταλαντούχα συγγραφέας ανοίγει και επίσημα πια τα φτερά της στον χώρο της λογοτεχνίας, έχοντας λάβει δημιουργικά ερεθίσματα και μέσα από τα προγράμματά μας!

Βιβιάννα, σου ευχόμαστε καλοτάξιδο το πρώτο σου βιβλίο, και να προχωρήσεις με αστείρευτη έμπνευση και στα επόμενά σου εγχειρήματα!

Παρακάτω ακολουθεί η σύνοψη του βιβλίου «Πάρ’ το και κάν’ το δικό σου» που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις Εκδόσεις Πνοή.

Περίληψη του βιβλίου

Τί είναι αυτό που μας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους; Είναι οι στιγμές, οι άνθρωποι που μας συντροφεύουν, η πραγματοποίηση μιας επιθυμίας, ή όλα αυτά μαζί;

Η Άννα Ηλιάδη γνώρισε από μικρή το σκληρό πρόσωπο της ζωής. Έζησε την απώλεια και όλα όσα αυτή προκαλεί σ’ ένα έφηβο κορίτσι. Δίπλα της σε όλα ο Αλέξανδρος, ο άνθρωπος που της κρατούσε το χέρι, την έμαθε ν’ αγαπάει και ν’ αγαπιέται, αλλά και που την πλήγωσε με τον χειρότερο τρόπο.

Τώρα, η εικοσιπεντάχρονη πλέον Άννα, γυρίζει από το εξωτερικό και παίρνει μέρος σ’ ένα συνέδριο ως επιστήμων πλέον, γεμάτη όνειρα και φιλοδοξίες. Ο αγαπημένος καθηγητής και μέντοράς της προσκαλεί στο ίδιο συνέδριο και τον Αλέξανδρο, φέρνοντάς τους ξανά σε επαφή για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό τους.

Η Άννα θα θυμηθεί όλους τους λόγους που την έκαναν ν’ αγαπήσει εκείνο το αγόρι στην εφηβεία της και θα μάθει με τον χειρότερο τρόπο ότι οι πιο απλές επιλογές μπορεί ν’ αλλάξουν ριζικά τη ζωή του ανθρώπου, καθώς έρχεται εκ νέου αντιμέτωπη με τον μεγαλύτερό της φόβο. Θα καταφέρει να βρει τη δύναμη να συνεχίσει όταν όλα γύρω της μοιάζουν να καταρρέουν;

Ένα βιβλίο για τον έρωτα, την απώλεια, τα χαμένα όνειρα και την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Άραγε, τι είναι στ’ αλήθεια αυτό που μας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους;

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: