Οι πρώτες κριτικές για το online τμήμα της Δημιουργικής Γραφής από τους μαθητές μας!

Προσωπική Ανάπτυξη

14/11/2019

Έχοντας μπει στην τελική του ευθεία με τη συγγραφή των διηγημάτων για την ειδική έκδοση e-book που θα κάνουμε το επόμενο διάστημα, κάποιοι από τους μαθητές μας ήδη έστειλαν τις αξιολογήσεις τους για το πρώτο τμήμα του online σεμιναρίου:

"Δημιουργική Γραφή από τη Φαντασία στο Χαρτί"

 

Η Ελενα Ζ. και η Μανταλένα Σ. βαθμολόγησαν ήδη το σεμινάριο μας με 5. "Ένα ενδιαφέρον σεμινάριο που με έκανε να αντιληφθώ σε μεγάλο βαθμό τι γράφω και σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό τι διαβάζω!" σημειώνει η πρώτη στην αξιολόγηση της. "Ικανοποιήθηκα σε μεγάλο βαθμό", επισημαίνει και συνεχίζει: Ειδικά το σχεδιάγραμμα για τη δημιουργία χαρακτήρων μου έλυσε τα χέρια". Στην ερώτηση αν θα ήθελε να προσθέσουμε κάτι, η Έλενα Ζ. απάντησε ότι θα ήθελε "να αγγίξουμε συγγραφείς της νεότερης λογοτεχνίας τρομου, όπως για παράδειγμα ο Κινγκ , ο Στραουμπ και ο Ντελτορο" δίνοντας μια καταπληκτική ευκαιρία για μελλοντικές ενημερώσεις του σεμιναρίου!

Η Μανταλένα Σ. χαρακτήρισε το online σεμινάριο στη Δημιουργική Γραφή ως ένα "πολύ καλό σεμινάριο". Μάλιστα, μας ενημέρωσε ότι θα ήθελε περισσότερα video καθώς για προσωπικούς λόγους δεν είχε τον χρόνο για ανάγνωση κειμένων. Καλύφθηκε με την ύλη 'αρκετά", ένω καθώς "είναι η πρώτη φορά που έρχεται σε επαφή με κάποιες ορολογίες" μας ζήτησε να αναπτύξουμε δυο ενότητες για να γίνουν περισσότερο κατανοητές.

Σε κάθε ανανέωση/βελτίωση του προγράμματος οι παλιοί μας απόφοιτοι έχουν πρόσβαση! 

Θα ενημερώνουμε το κείμενο αυτό κάθε φορά που έρχεται μια κριτική στο inbox μας!

 

Μέχρι τότε μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την προσφορά μας και να παρακολουθήσετε το online σεμινάριο, Δημιουργική Γραφή: Από τη Φαντασία στο Χαρτί με έκπτωση 25% μέχρι την Κυριακή! 

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: