2.1 Εισαγωγή, στόχος και σκοπός κεφαλαίου
2.2 Το τμήμα Rooms Division ενός ξενοδοχείου
2.3 Δημιουργία και διατήρηση προτύπων εξυπηρέτησης σε ένα ξενοδοχείο
2.4 Η σημασία και οι κύριες λειτουργίες του Front Office
2.5 Διαδικασίες Check In & Check Out
2.6 Εξυπηρέτηση & διαχείριση παραπόνων επισκεπτών
2.7 Ο λογιστικός κύκλος της υποδοχής σε ένα ξενοδοχείο
2.8 Ο ρόλος & η δομή του Housekeeping στα ξενοδοχεία
2.9 Συνεργασία του Housekeeping με τα υπόλοιπα τμήματα ενός ξενοδοχείου
2.10 Έλεγχοι ποιότητας στην καθαριότητα (Quality Control)
2.11 Εισαγωγή & ανάλυση στα KPIs του Housekeeping
2.12 Αποτελεσματικότητα στο housekeeping | Πρότυπα, παγίδες και καλές πρακτικές
2.13 Τεχνικές φιλοξενίας και επικοινωνίας | Μέρος Α
2.14 Τεχνικές φιλοξενίας και επικοινωνίας | Μέρος Β
2.15 Τεχνικές φιλοξενίας και επικοινωνίας | Μέρος Γ
2.16 Τεχνικές φιλοξενίας και επικοινωνίας | Μέρος Δ
2.17 Τεχνικές φιλοξενίας και επικοινωνίας | Μέρος Ε