5ο Ναυτιλιακό Συνέδριο MARiEDU στην Αθήνα

Career

23/9/2022

Το Ινστιτούτο Ναυτιλιακής & Οικονομικής Στρατηγικής στα πλαίσια των συνεδριακών εκδηλώσεων που διοργανώνει διεθνώς πραγματοποιεί την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022, με συνδιοργανωτή  την Career Stream  στο Πολεμικό Μουσείο στην Αθήνα το Ναυτιλιακό συνέδριο MARiEDU 2022 (31o Συνέδριο του οργανισμού), με την αιγίδα κυβερνητικών, επαγγελματικών και θεσμικών φορέων.  

Το Ναυτιλιακό Συνέδριο MARiEDU αποτελεί ένα σημαντικό meeting point στελεχών από τον Ναυτιλιακό κλάδο. Η φετινή διοργάνωση έχει βασικό θεματολογικό  άξονα 

ΝΑΥΤΙΛΙΑ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ -  ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
Οι Διεθνείς απαιτήσεις, και ο ρόλος
Πανεπιστημίων & Ιδιωτικών Crew Training Centers  
 

Το συνέδριο φιλοδοξεί να θέσει προς συζήτηση τα θέματα της Ναυτιλιακής εκπαίδευσης ως μοχλός μιας επιτυχημένης καριέρας στη Ναυτιλιακή βιομηχανία. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν τη ευκαιρία να ενημερωθούν για την Ναυτιλιακή εκπαίδευση που παρέχουν Πανεπιστήμια ιδιωτικά και δημόσια, Κολέγια καθώς και training centers ναυτιλιακών εταιρειών. Επίσης θα συζητηθούν οι εξελίξεις στην αγορά εργασίας όσον αφορά τον Ναυτιλιακό κλάδο όπως επίσης και τον τομέα της ακτοπλοΐας.

Ανάμεσα στους διακεκριμένους ομιλητές εντάσσονται τόσο εκπρόσωποι Ελληνικών και ξένων πανεπιστημίων όσο και επικεφαλείς τμημάτων HR μεγάλων Ναυτιλιακών εταιρειών.

Σκοπός του συνεδρίου είναι να αναδείξει το πως οι Ναυτιλιακές εταιρείες που απασχολούν στελέχη γραφείου καθώς επίσης και πληρώματα πλοίων, βρίσκουν στους απόφοιτους ακαδημιών και πανεπιστημίων στελέχη με τα επιθυμητά προσόντα. 

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΩΝ ΤΟΥ MARiEDU

·  Επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της Ναυτιλίας
·  Στελέχη Ναυτιλιακών εταιρειών
·  Επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο των Logistics και των διεθνών μεταφορών.
·  Σύμβουλοι επιχειρήσεων, υπηρεσίες εκπαίδευσης
·  Εταιρείες Cybersecurity και ΙΟΤ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Το MARiEDU πραγματοποιήθηκε για πρώτη χρονιά το 2018 ενώ το 2020 διοργανώθηκε για πρώτη φορά σε ψηφιακή μορφή, λόγω των περιορισμών που επέβαλε η επιδημία covid-19, σημειώνοντας παρά την διαφορετική του δομή σημαντική επιτυχία, προσελκύοντας το ενδιαφέρον ενός μεγάλου κοινού από το Ναυτιλιακό κλάδο καθώς και τον κλάδο των logistics.

Το περσινό συνέδριο διεξήχθει με μεγάλη επιτυχία καθώς σύμφωνα με επίσημα αρχεία Google Analytics, το παρακολούθησαν 4271 μοναδικά άτομα ενώ σημείωσε και μεγάλο αριθμό παράλληλων θεάσεων. 

Για τη δωρεάν συμμετοχή σας πατήστε εδώ!

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: