Vegan Μαγειρική & Υγιεινή Διατροφή | Νέο online σεμινάριο από το Skillbox και το Grand Foyer

Skillbox News

13/1/2023

Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε στο Skillbox τον εκπαιδευτικό όμιλο Grand Foyer με το πρόγραμμα
"Vegan Mαγειρική & Υγιεινή Διατροφή". 

Αποκτήστε βασικές γνώσεις μαγειρικής, εξερευνήστε το χώρο της κουζίνας και ελάτε σε επαφή με τα vegan προϊόντα και τα οφέλη τους για την υγεία. Εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες στην μαγειρική τέχνη, στον τρόπο παρουσίασης και στην ορολογία. Μάθετε τα πάντα για έναν τομέα όπως είναι η Vegan Mαγειρική που συνεχώς εξελίσσεται. 


Έναρξη webinar: 06/02/2023
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και κάντε εγγραφή εδώ!
 

Ο πρωταρχικός στόχος και η βασική επιδίωξη του εκπαιδευτικού φορέα «Grand Foyer» είναι η αναβάθμιση των υπηρεσιών και η συνεχής προσπάθεια σε κτιριακές εγκαταστάσεις και νέες τεχνολογίες για τη διασφάλιση καινοτόμων ειδικοτήτων με άμεση απορρόφηση από την αγορά εργασίας. Το Skillbox παρέχει τα εκπαιδευτικά εργαλεία για την πραγματοποίηση του συγκεκριμένου σεμιναρίου.

Tο webinar "Vegan Μαγειρική & Υγιεινή Διατροφή της σχολής Grand Foyer βασίζεται στις αρχές της σύγχρονης e-learning εκπαίδευσης. Η συνολική διάρκεια του σεμιναρίου είναι 4 εβδομάδες. Κάθε εβδομάδα πραγματοποιείται μια συνάντηση μέσω ZOOM διάρκειας 2,5 ωρών. Οι σημειώσεις από τις διαλέξεις θα βρίσκονται μέσα στην πλατφόρμα του Skillbox. Οι συμμετέχοντες μπορούν να δουν τα video των ZOOM Meeting την επόμενη μέρα on demand σε περίπτωση που χάσουν το μάθημα ή θέλουν να θυμηθούν κάποια σημαντικά σημεία. 
 

Έναρξη webinar: 06/02/2023
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και κάντε εγγραφή εδώ!
 

Δείτε το trailer του σεμιναρίου:

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: