Real Estate Specialist | Νέο ACTA-Certified σεμινάριο από το Skillbox!

Skillbox News

16/1/2023

Συνεχίζονται οι ανακοινώσεις για τα νέα μας προγράμματα στο Skillbox με τη σκυτάλη να παίρνει το Real Estate Specialist.

 

Το webinar «Real Estate Specialist» έχει σχεδιαστεί για να σας καθοδηγήσει από την πρώτη σας μέρα μέχρι τα επόμενα σας βήματα σε ό,τι αφορά τη μεσιτική διαχείριση ακινήτων. Θα μάθετε όσα απαιτούνται για να αποκτήσετε δυνητικούς πελάτες και να διαχειριστείτε την επιχείρησή σας ώστε να είναι πιο αποτελεσματική και επομένως πιο επιτυχημένη. Όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για να ξεκινήσετε τη νέα σας καριέρα στο real estate.

 

Real Estate Specialist
Έναρξη 6/2/2023 | Τρόπος παρακολούθησης: Μέσω ZOOM
Eγγραφές έως 5/2/2023

 

Στο Advanced ACTA-Certified Course «Real Estate Specialist», μέσα από 4 online συναντήσεις μέσω ΖΟΟΜ, διάρκειας δυόμιση ωρών/μάθημα, θα αναλυθεί ο τρόπος που μπορείτε να πετύχετε στον τομέα του Real Estate. Μέσα από τη μελέτη περιπτώσεων, τη θεωρία αλλά και την πράξη, θα μπορέσετε να διαχειριστείτε αποτελεσματικά τα ακίνητα που αναλαμβάνετε και να εξοικονομείτε χρόνο και χρήμα στη διαχείριση τους.

Το Advanced Certificate «Real Estate Specialist» βασίζεται στις αρχές της σύγχρονης e-learning εκπαίδευσης.

Η συνολική διάρκεια του σεμιναρίου είναι 4 εβδομάδες. Κάθε εβδομάδα πραγματοποιείται μια συνάντηση μέσω ZOOM διάρκειας 2,5 ωρών. Οι σημειώσεις από τις διαλέξεις θα βρίσκονται μέσα στην πλατφόρμα του Skillbox. Οι συμμετέχοντες μπορούν να δουν τα video των ZOOM Meeting την επόμενη μέρα on demand σε περίπτωση που χάσουν το μάθημα ή θέλουν να θυμηθούν κάποια σημαντικά σημεία. 
 

Real Estate Specialist
Έναρξη 6/2/2023 | Τρόπος παρακολούθησης: Μέσω ZOOM
Eγγραφές έως 5/2/2023

Δείτε εδώ το trailer:

 

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: