Canva: Δημιουργία περιεχομένου στα Social Media | Νέο ACTA-Certified σεμινάριο από το Skillbox!

Skillbox News

16/02/2023

Ένα ακόμη online σεμινάριο έρχεται να προστεθεί στην εκπαιδευτική παλέτα του Skillbox και να σας προσφέρει γνώση για το πιο must εργαλείο στη δημιουργία περιεχομένου και στο digital marketing.

Είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε το πιο ελκυστικό περιεχόμενο; 

Canva: Δημιουργία περιεχομένου στα Social Media. Το νέο Advanced ACTA-Certified course του Skillbox ξεκινά το Μάρτιο και σας υπόσχεται ότι θα μάθετε να φτιάχνετε από portfolios, παρουσιάσεις και αφίσες έως βίντεο, αναρτήσεις στα social media, ακόμη και ιστοσελίδες.

Μέσα από το σεμινάριο θα μάθετε να αξιοποιείτε όλες τις δυνατότητες που προσφέρει το Canva για την παραγωγή οπτικού περιεχομένου επαγγελματικής ποιότητας. Μέσα από video, screenrecordings και γραπτές ενότητες οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτείτε στη δημιουργία σχεδίων που είναι προσαρμοσμένα στο κοινό που σας ενδιαφέρει και θα διαμορφώσουν την οπτική ταυτότητα της επιχείρησης που είτε έχετε είτε εργάζονται σε αυτή. 

Το Advanced Certificate «Canva: Δημιουργία περιεχομένου στα Social Media» βασίζεται στις αρχές της ασύγχρονης e-learning εκπαίδευσης. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να το παρακολουθείτε σύμφωνα με το δικό σας πρόγραμμα. Κατά τη διάρκεια της δεύτερης εβδομάδας διεξάγεται ένα live meeting μέσω της πλατφόρμας Zoom μεταξύ του εισηγητή και των συμμετεχόντων. Κάθε εβδομάδα σας δίνεται πρόσβαση στο υλικό της νέας ενότητας. Μετά το πέρας των τριών εβδομάδων, συνεχίζετε να έχετε πρόσβαση σε όλο το υλικό του σεμιναρίου για τουλάχιστον δυο έτη, καθώς και σε νέο επικαιροποιημένο περιεχόμενο που ενδεχομένως να προστεθεί.
 
Απευθύνεται:
  •  Σε ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων που θέλουν να δημιουργούν οι ίδιοι τα γραφικά για τα social media τους, το website κ.α.
  •  Σε όσους θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με το χώρο του Social Media Marketing και ειδικότερα να μάθουν να δημιουργούν ελκυστικό περιεχόμενο για τα social media συνεργατών τους.
  •  Σε οποιονδήποτε θέλει να δημιουργεί περιεχόμενο (παρουσιάσεις, ebooks, infographics, logos, menus, flyers, posters, business cars) για δική του ή οποιαδήποτε χρήση.

Εισηγήτρια

Η Ελένη Κολλήγα είναι Growth and Digital Marketing Consultant και εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας (www.growthtale.com) με κύρια ενασχόληση το B2C & B2B ηλεκτρονικό εμπόριο. Είναι κάτοχος του "MSc in e-Business and Digital Marketing" μεταπτυχιακού προγράμματος του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος ενώ τα τελευταία χρόνια διδάσκει το συγκεκριμένο αντικείμενο σε ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς φορείς (κολλέγια).
 
Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως σύμβουλος στελέχωσης επαγγελματιών ΙΤ και Digital Project Manager σε διαφημιστικό γραφείο, ενώ πριν ξεκινήσει τη δική της επιχείρηση ανήκε στην δυναμική ομάδα marketing καινοτόμου εταιρείας με παγκόσμια παρουσία στη διανομή λογισμικού διαχείρισης υπηρεσιών μέσω cloud. Το πάθος της για το digital marketing την οδήγησε στο να εφαρμόσει digital marketing στρατηγικές σε επιχειρήσεις διαφόρων κλάδων, μεταξύ των οποίων είναι ο χώρος της μόδας, της εστίασης, του τουρισμού αλλά και της τεχνολογίας.
 
Ενημερωθείτε για το άνοιγμα των εγγραφών και κλείστε έγκαιρα τη θέση σας στο νέο μας πρόγραμμα "Canva: Δημιουργία περιεχομένου στα Social Media" - Advanced Certified Course by Acta.
Διάρκεια: 3 eβδομάδες | Πρόσβαση για 2 έτη στην πλατφόρμα


Δείτε το trailer του σεμιναρίου εδώ:

 

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: