Food & Beverage Management | Νέο ACTA-Certified σεμινάριο από το Skillbox!

Οργάνωση & Διοίκηση

17/2/2023

Το SKILLBOX ανακοινώνει ένα νέο σεμινάριο που θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε αποτελεσματικά την επιχείρηση εστίασης στην οποία εργάζεστε ή είστε ιδιοκτήτης.
 

Θέλετε να μάθετε πώς να διοικείτε μια επιχείρηση εστίασης και να προσφέρετε άριστες υπηρεσίες στους πελάτες σας;
 

Food & Beverage Management: Το νέο online σεμινάριο, πιστοποιημένο από την ACTA - Τεχνοβλαστός του ΑΠΘ, στοχεύει στο να σας δείξει τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που έχει μια επιχείρηση εστίασης είτε είναι τμήμα ενός ξενοδοχείου, είτε ανεξάρτητη μονάδα. Συγκεκριμένα, θα αποκτήσετε βασικές γνώσεις, ώστε να έρθετε σε επαφή και γνωριμία με το τμήμα F&B και να νιώσετε έτοιμοι κατά την είσοδό σας στον κλάδο. Θα έχετε την ευκαιρία να μυηθείτε σε εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες στον επισιτιστικό τομέα και στην διοίκησή του, καθώς και στην ορολογία του κλάδου. Τέλος, θα εξελίξετε τις δεξιότητες σας σε ανώτερο επίπεδο και θα εξειδικευτείτε σε έναν πολυσχιδή τομέα όπως είναι το Food & Beverage, το οποίο συνεχώς αλλάζει.


Το Advanced Certificate «Food & Beverage Management» βασίζεται στις αρχές της σύγχρονης e-learning εκπαίδευσης. Η συνολική διάρκεια του σεμιναρίου είναι 4 εβδομάδες. Κάθε εβδομάδα πραγματοποιείται μια συνάντηση μέσω ZOOM διάρκειας 2,5 ωρών. Οι σημειώσεις από τις διαλέξεις θα βρίσκονται μέσα στην πλατφόρμα του Skillbox. Οι συμμετέχοντες μπορούν να δουν τα video των ZOOM Meeting την επόμενη μέρα on demand σε περίπτωση που χάσουν το μάθημα ή θέλουν να θυμηθούν κάποια σημαντικά σημεία.


Κοντά σας στο εκπαιδευτικό ταξίδι σας θα είναι ο Αθανάσιος Χαλβαντζής. Ο ίδιος έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους Executive Chefs αλλά και Chef-Patrons κι έχει να θυμάται μονάχα άψογες συνεργασίες και ανθρώπους που αγαπάνε το F&B και θέλουν να δουν την Ελλάδα να πηγαίνει συνεχώς μπροστά. Από το 2018, μεταδίδει τη θετική του ενέργεια και τις γνώσεις του, σε ανθρώπους όπου η αγάπη τους για το επιχειρείν, την ανάπτυξη - εκπαίδευση ομάδων και την εξυπηρέτηση πελατών αποτελεί καθημερινή ενασχόληση. Ως εισηγητής σε σχολές τουριστικών επαγγελμάτων το πρώτο πράγμα που μαθαίνει στους «μελλοντικούς του συνεργάτες», όπως τους αποκαλεί, είναι να έχουν ήθος και να είναι αφοσιωμένοι σε αυτό που αγαπάνε. «Όταν δίνεις αγάπη, όταν δίνεις ενέργεια, αυτό σου επιστρέφεται!», καταλήγει.


Ενημερωθείτε για το άνοιγμα των εγγραφών και κλείστε έγκαιρα τη θέση σας στο νέο μας πρόγραμμα "Food & Beverage Management" - Advanced Certified Course by Acta.

Διάρκεια: 4 εβδομάδες | Πρόσβαση για 2 έτη στην πλατφόρμα


Δείτε εδώ το trailer του σεμιναρίου:

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: