Οικονομικά για μη οικονομολόγους | Νέο ACTA-Certified σεμινάριο από το Skillbox!

Skillbox News

03/04/2023

Άνοιξαν οι εγγραφές για το νέο webinar του Skillbox "Οικονομικά για μη Οικονομολόγους". 
 

Εργάζεστε σε κάποια εταιρεία ή έχετε δική σας επιχείρηση και δυσκολεύεστε να κατανοήσετε βασικά οικονομικά έγγραφα και δείκτες; Ενδιαφέρεστε να μάθετε λογιστικά και οικονομικά θέματα που αφορούν τις πωλήσεις, τις αγορές, τις εξαγορές περιουσιακών στοιχείων, την άντληση κεφαλαίων, ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε καλύτερες αποφάσεις για την επιχείρησή σας; Η γνώση βασικών οικονομικών μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε δαπανηρές διαδικασίες στο μέλλον.

Στο Advanced ACTA-Certified Course «Οικονομικά για μη Οικονομολόγους», μέσα από 4 online συναντήσεις μέσω ΖΟΟΜ, διάρκειας δυόμιση ωρών/μάθημα, θα αναλυθούν τα εταιρικά σχήματα και οι ιδιαιτερότητες τους, τα λογιστικά συστήματα και οι οικονομικές καταστάσεις, η κοστολόγηση και ο προϋπολογισμός καθώς και η διαχείριση εσόδων και εξόδων.


Οικονομικά για μη Οικονομολόγους (WEBINAR)
Έναρξη 
24/4/2023 | Τρόπος παρακολούθησης: Μέσω ZOOM
Eγγραφές έως 23/4/2023
 

Το Advanced Certificate «Οικονομικά για μη Οικονομολόγους» βασίζεται στις αρχές της σύγχρονης e-learning εκπαίδευσης. Η συνολική διάρκεια του σεμιναρίου είναι 4 εβδομάδες. Κάθε εβδομάδα πραγματοποιείται μια συνάντηση μέσω ZOOM διάρκειας 2,5 ωρών. Οι σημειώσεις από τις διαλέξεις θα βρίσκονται μέσα στην πλατφόρμα του Skillbox. Οι συμμετέχοντες μπορούν να δουν τα video των ZOOM Meeting από την επόμενη μέρα on demand σε περίπτωση που χάσουν το μάθημα ή θέλουν να θυμηθούν κάποια σημαντικά σημεία.
 

Το νέο σεμινάριο του Skillbox απευθύνεται σε εργαζόμενους επιχειρήσεων που βλέπουν καθημερινά οικονομικούς όρους και θέλουν να αντιληφθούν πλήρως τις έννοιες τους, σε επιχειρηματίες που θα ήθελαν να αποκτήσουν βασικές οικονομικές γνώσεις για την πιο αποτελεσματική κατανόηση, συμμετοχή και διαχείριση των βασικών οικονομικών μεγεθών και παραμέτρων της επιχείρησης τους, σε φοιτητές οικονομικών σχολών που έχουν ενδιαφέρον να δουν πιο αναλυτικά πώς λειτουργεί το οικονομικό σκέλος μιας επιχείρησης και σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν βασικές γνώσεις πάνω στα οικονομικά.


Δείτε το trailer παρακάτω και κάντε την εγγραφή σας έγκαιρα!

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: