Ο νέος κύκλος σεμιναρίων του Skillbox έρχεται! Μήπως είσαι εσύ ο εισηγητής που ψάχνουμε;

Skillbox News

12/7/2023

Το Skillbox, εκπαιδευτικός φορέας e-learning σεμιναρίων στη Θεσσαλονίκη, εδώ και χρόνια διευρύνει τους ορίζοντες γνώσης και προσωπικής ανάπτυξης για κάθε άτομο! Ήδη μετράμε πάνω από 20.000 σπουδαστές που μας επέλεξαν και συνεχίζουν να το κάνουν βλέποντας σε εμάς ένα ανοιχτό παράθυρο ευκαιριών και δυνατοτήτων για να ενισχύσουν με δημιουργικά και στιβαρά βήματα τις ικανότητές τους!

Έχεις εμπειρία στην εκπαίδευση ενηλίκων; Μπορείς να γίνεις εισηγητής/-τρια των καινούργιων σεμιναρίων που θα εμπλουτίσουν την ποικιλία θεμάτων και γνωστικών αντικειμένων που διαθέτουμε!

Η πιο σύγχρονη πλατφόρμα webinars & e-learning προγραμμάτων αναζητά εισηγητές με όρεξη, όραμα και δημιουργικό πνεύμα! 

Μήπως είσαι εσύ η νέα δυνατή μεταγραφή της ομάδα μας;!

Ψάχνουμε για δυναμική συνεργασία με έμπειρους εισηγητές που δίνουν έμπνευση και καθοδηγούν με κατάλληλα εφόδια όποιον ενδιαφέρεται να επενδύσει στο μονοπάτι της γνώσης και της εξέλιξής του!

Προϋποθέσεις:

  • Απαραίτητη προηγούμενη διδακτική εμπειρία και συγκεκριμένα ως εισηγητής-τρια σεμιναρίων
  • Πλούσιο υλικό για την παραγωγή σεμιναρίου στο γνωστικό σας αντικείμενο
  • Άνεση στην επικοινωνία και ευχέρεια στη χρήση του λόγου
  • Κάτοικοι Θεσσαλονίκης (αν πρόκειται για γυρίσματα ασύγχρονου σεμιναρίου)
  • Κάτοικοι από όλη την Ελλάδα (αν πρόκειται για webinar)
  • Θα εκτιμηθεί προηγούμενη εκπαιδευτική εμπειρία σε Κολλέγια, ΙΕΚ και Κέντρα Δια Βίου Μάθησης

Θεματολογία

Αναζητούμε άτομα με κατάρτιση σε πεδία όπως: Ιστορία της Τέχνης, Φιλοσοφία, Σενάριο και Κινηματογράφος, Παραγωγή podcasts και ραδιοφωνικού περιεχομένου.

Αν πιστεύεις ότι κάποιο από αυτά αποδεδειγμένα είναι ο τομέας σου, και σου αρέσει να συνεισφέρεις στη μετάδοση γνώσεων, δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις μαζί μας!

Η παραγωγή των ασύγχρονων σεμιναρίων πραγματοποιείται σε στούντιο με επαγγελματικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και το αποτέλεσμα σίγουρα θα είναι αντάξιο των προσδοκιών σου! Επίσης, υπάρχει και η προοπτική για σεμινάρια που βασίζονται στο μοντέλο του live learning.

Αν πιστεύεις ότι η δημιουργία e-learning σεμιναρίων είναι το επόμενο κεφάλαιο που θέλεις να ανοίξεις στην καριέρα σου, το Skillbox είναι εδώ για να σε βοηθήσει να το πραγματοποιήσεις!

Εάν σας ενδιαφέρει η προοπτική μίας τέτοιας συνεργασίας μπορείτε να υποβάλλετε τα στοιχεία σας στην αντίστοιχη φόρμα του Skillbox.

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: