Νέο online σεμινάριο στο Visual Merchandising & Διακόσμηση Βιτρίνας από το Skillbox

Skillbox News

29/08/2023

Το Skillbox προσθέτει ένα ακόμη δυνατό χαρτί στη λίστα των σύγχρονων πιστοποιημένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων του, αυτό του σεμιναρίου «Visual Merchandising & Διακόσμηση Βιτρίνας».

Το νέο αυτό webinar θα διεξάγεται online κάθε εβδομάδα, και δεν είναι άλλο από το

ADVANCED CERTIFIED COURSE by ACTA
Visual Merchandising & Διακόσμηση Βιτρίνας

Η βιτρίνα αποτελεί ένα μέσο επικοινωνίας. Είναι το κύριο μέσο προσέλκυσης των περισσοτέρων πελατών ενός καταστήματος. Η αισθητική  της βιτρίνας και ο τρόπος προβολής των προϊόντων καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τις πωλήσεις. Στο Advanced ACTA-Certified Course «Visual Merchandising & Διακόσμηση Βιτρίνας», θα ανακαλύψετε μέσα από 4 online συναντήσεις μέσω ΖΟΟΜ, διάρκειας δυόμιση ωρών/μάθημα, πώς να διαμορφώσετε μία βιτρίνα ώστε ο περαστικός να γίνει πελάτης σας, αλλά και τον τρόπο προσέγγισης του εσωτερικού του καταστήματος για καλύτερη προβολή των προϊόντων – υπηρεσιών σας.

Το σεμινάριο απευθύνεται:

  • Σε όσους αγαπούν την καλαισθησία και τη δημιουργικότητα και επιθυμούν να αποκτήσουν εξειδικευμένη γνώση για το στήσιμο της βιτρίνας.
  • Σε υπεύθυνους και πωλητές καταστημάτων, υπεύθυνους πωλήσεων και marketing, σε επαγγελματίες στον τομέα του εμπορίου που θέλουν να γνωρίζουν τις τεχνικές του στησίματος μιας βιτρίνας.
  • Σε επαγγελματίες διακοσμητές, σχεδιαστές, στυλίστες, ενδυματολόγους που αναζητούν κατάρτιση στο χώρο του visual merchandising.
  • Σε φοιτητές διακοσμητικής, γραφιστικής, styling.

Εισηγήτρια είναι η Ιωάννα Γιουρούκα, Πολιτικός Μηχανικός, Διακοσμήτρια και κάτοχος Πιστοποιητικού Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας της ΑΣΠΑΙΤΕ. Εργάζεται ως εκπαιδευτικός σε δημόσια και ιδιωτικά ΙΕΚ. Έχει ενστερνιστεί τη φιλοσοφία της δια βίου μάθησης. Έτσι, μονίμως εμπλουτίζει τις γνώσεις της για τις νέες τάσεις διακόσμησης, τα υλικά, τα στυλ κ.ά. Αγαπά την αισθητική, τα χρώματα, τους προσεγμένους χώρους. Τα ταξίδια, η τέχνη, οι επισκέψεις σε διάφορους χώρους αρχιτεκτονικού και διακοσμητικού ενδιαφέροντος, τα αρχιτεκτονικά βιβλία και τα βιβλία διακόσμησης, οι δουλειές από καταξιωμένους αρχιτέκτονες και διακοσμητές, οι διάφορες εικόνες στο διαδίκτυο, οι ταινίες, η ιστορία της αρχιτεκτονικής και η φύση είναι κάποιες από τις πηγές έμνευσής της.

Έναρξη παρακολούθησης: 2 Οκτωβρίου | Έναρξη Εγγραφών: 4 Σεπτεμβρίου 2023

Μέθοδος: Μέσω ZOOM

Δείτε το trailer του σεμιναρίου:

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: