Videography Masterclass - Τεχνικές δημιουργίας και επεξεργασίας βίντεο | Νέο ACTA-Certified σεμινάριο από το Skillbox!

Skillbox News

17/11/2023

Ετοιμάσου για ένα ταξίδι στον κόσμο της μεγάλης οθόνης αποκλειστικά στο Skillbox με το Videography Masterclass, διάρκειας 4 εβδομάδων.

Εξερευνήστε τον συναρπαστικό κόσμο της δημιουργίας ταινιών και βίντεο μέσω του σεμιναρίου "Videography Masterclass - Τεχνικές δημιουργίας και επεξεργασίας βίντεο". Το νέο μας σεμινάριο καλύπτει ολόκληρη τη διαδικασία δημιουργίας βίντεο, από βασικές γνώσεις έως προχωρημένες τεχνικές λήψεων με κινητό, κάμερα και drone, ενώ το video editing θα γίνεται με τη χρήση δωρεάν προγραμμάτων όπως Davinci Resolve, CapCut και VN. Επιπλέον, θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανακαλύψετε τα μυστικά του επαγγέλματος μέσω πραγματικών project, όπως η κάλυψη εκδηλώσεων και η παραγωγή προωθητικών εταιρικών βίντεο. Απευθύνεται σε φωτογράφους, δημιουργούς περιεχομένου, επαγγελματίες marketing και φοιτητές. Με την ολοκλήρωσή του, θα είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε εντυπωσιακό οπτικό περιεχόμενο για κάθε είδους project.
 
Το Advanced Certificate «Videography Masterclass - Τεχνικές δημιουργίας και επεξεργασίας βίντεο» βασίζεται στις αρχές της ασύγχρονης e-learning εκπαίδευσης.
 
Γνωρίστε τον Εισηγητή
Ο Γιώργος Κατσιλίδης είναι ένας νέος κινηματογραφιστής γεννημένος στην Θεσσαλονίκη το 1991 και μεγαλωμένος στην Ξάνθη. Σπούδασε στο Τμήμα Κινηματογράφου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και δραστηριοποιείται στον χώρο ως σεναριογράφος, παραγωγός και σκηνοθέτης οπτικοακουστικού περιεχομένου για εταιρικές, εμπορικές και ψυχαγωγικές δημιουργίες. Ο Γιώργος Κατσιλίδης είναι παράλληλα και εισηγητής σεμιναρίων που έχουν κατά κύριο λόγο ως θέμα την βιντεογραφία και τα προγράμματα επεξεργασίας βίντεο. Η διδακτική του εμπειρία στα online σεμινάρια ξεκίνησε το 2016 και περιλαμβάνει μαθήματα στα αγγλικά και στα ελληνικά για το Filmmaking και για προγράμματα όπως το Adobe Premiere (μοντάζ) και το Adobe After Effects (ειδικά εφέ). Εξειδικεύεται επίσης σε διάφορα θέματα πάνω στην επεξεργασία των χρωμάτων με το Davinci Resolve (μοντάζ και επεξεργασία χρωμάτων). Σήμερα μετράει πάνω από 10.000 μαθητές σε e-learning πλατφόρμες της Ελλάδας και του εξωτερικού.
 
Kλείστε έγκαιρα τη θέση σας στο νέο μας πρόγραμμα  «Videography Masterclass - Τεχνικές δημιουργίας και επεξεργασίας βίντεο» - Advanced Certified Course by Acta.
 
Διάρκεια: 4 Εβδομάδες | Πρόσβαση για 2 έτη στην πλατφόρμα

 

Δείτε το trailer του σεμιναρίου εδώ:

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: