Χρήση Excel για Υπαλλήλους Γραφείου | Νέο ACTA-Certified Σεμινάριο

Skillbox News

21/11/2023

Ένα ακόμη online σεμινάριο έρχεται να προστεθεί στην εκπαιδευτική παλέτα του Skillbox και να σας προσφέρει γνώση για το πιο must εργαλείο οργάνωσης, διαχείρισης, ανάλυσης δεδομένων και άμεσης βελτιστοποίησης της καθημερινής εργασίας. Αυτό το εργαλείο θα το μάθεις μέσα από το σεμινάριο «Χρήση Excel για Υπαλλήλους Γραφείου».

Διευκολύνετε την εργασιακή σας καθημερινότητα με το Excel!

Αυτό το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί για να σας εφοδιάσει με τις βασικές δεξιότητες που απαιτούνται για να διαπρέψετε στον κόσμο των υπολογιστικών φύλλων. Στο Advanced ACTA-Certified Course «Χρήση Excel για Υπαλλήλους Γραφείου», θα μάθετε μέσα από 4 online συναντήσεις αλλά και μέσα από πλούσιο ασύγχρονο υλικό να εκτελείτε τις βασικές λειτουργίες του Microsoft Excel, όπως τύπους, συναρτήσεις, μορφοποίηση δεδομένων, δημιουργία γραφημάτων κ.ά.

Το σεμινάριο «Χρήση Excel για Υπαλλήλους Γραφείου» απευθύνεται:
  • Σε όσους στοχεύουν να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους με ανταγωνιστικές δεξιότητες και πρακτικές γνώσεις πάνω σε ένα εύχρηστο εργαλείο όπως το Excel. 
  • Σε οποιονδήποτε ανήκει στο ανθρώπινο δυναμικό που διεκπεραιώνει εργασίες γραφείου, όπως υπάλληλοι, λογιστές, στελέχη επιχειρήσεων, γραμματείς, ελεύθεροι επαγγελματίες.
  • Σε φοιτητές αλλά και ανέργους, ώστε να μπορεί κάποιος να προχωρά επιτυχώς σε απλές ή και σύνθετες σχετικές εργασίες και κατ’ επέκταση να αξιοποιεί αποτελεσματικά σε καθημερινό επίπεδο τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Εισηγητής:

Ο εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο Αθανάσιος Φροξυλιάς, ο οποίος έχει σπουδάσει Λογιστικά και Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης στο Πανεπιστήμιο του Hertfordshire και είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ. Από το 2005 ασχολείται με την εκπαίδευση ενηλίκων, ενώ παράλληλα εργάζεται ως εισηγητής σε ιδιωτικό φορέα εκπαίδευσης δημιουργώντας κατάλληλο υλικό, που ικανοποιεί τις ανάγκες επιμόρφωσης ενηλίκων.

 

Έναρξη παρακολούθησης: 27 Νοεμβρίου | Αποκτήστε το με -40% Black Offer έως και τις 26 Νοεμβρίου
 
Μέθοδος: Μέσω ZOOM & Εμπλουτισμένου Ασύγχρονου Υλικού
 
Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: