Νέο πιστοποιημένο σεμινάριο Λογοτεχνίας από το Skillbox | Early Bird εγγραφές -25%

Skillbox News

12/1/2024

| Ένα νέο e-learning σεμινάριο, πιστοποιημένο από την ACTA, για τους λάτρεις της Λογοτεχνίας.

Το Skillbox, στο πλαίσιο της ανανέωσης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που παρέχει, παρουσίαζει το σεμινάριο "Λογοτεχνία και Υπολογισμοί: Τι κρύβουν οι λέξεις του συγγραφέα". 

Θέλετε να μαγνητίσετε το ενδιαφέρον των αναγνωστών και να κάνετε τα έργα σας να ξεχωρίζουν; Ο εισηγητής του Skillbox, Κυριάκος Χαλκόπουλος, επιστρέφει με ένα φρέσκο σεμινάριο, ιδανικό για όσους θέλουν να ξεφύγουν από συνηθισμένα θέματα και τεχνικές συγγραφής και σας προσκαλεί να γνωρίσετε τη μέθοδο των υπολογισμών στη λογοτεχνία, μίας τεχνικής που επιτρέπει τα παιχνίδια ανάμεσα στη σαφήνεια και την ασάφεια και δίνει τη δυνατότητα στο συγγραφέα να κρύψει ή να υπονοήσει νοήματα πίσω από λέξεις που θα κατευθύνουν όμως τον αναγνώστη στα επιθυμητά συμπεράσματα.

Το σεμινάριο "Λογοτεχνία και Υπολογισμοί: Τι κρύβουν οι λέξεις του συγγραφέα" μπορεί να είναι συνέχεια του σεμιναρίου "Δημιουργική Γραφή: Από τη φαντασία στο χαρτί", μπορεί και όχι. Μήπως είναι συνέχεια του σεμιναρίου "Λογοτεχνία του Φανταστικού" ή μήπως όχι; Ο Κυριάκος Χαλκόπουλος προσκαλεί όλους ανεξαιρέτως, μαθητές και μη των προηγούμενων σεμιναρίων του, σε ένα νέο λογοτεχνικό ταξίδι, εμπλουτισμένο με νέες τεχνικές και προσεγγίσεις, όπου θα αναλυθούν έργα των Κάφκα, Γκυ ντε Μοπασάν, Αλμπέρ Καμύ, Στάνισλαβ Λεμ, Ισαάκ Ασίμοφ, Απόστολου Δοξιάδη, Σάμιουελ Μπέκετ κ.ά.

Επωφεληθείτε των Early Bird εγγραφών -25% και κλείστε τη θέση σας έως τις 29 Ιανουαρίου 2024 για το νέο τμήμα που ξεκινά στις 5 Φεβρουαρίου.

Έναρξη παρακολούθησης: 5 Φεβρουαρίου | Αποκτήστε το με -25% Early Bird έως και τις 29 Ιανουαρίου
 
Μέθοδος: Ασύγχρονη e-learning παρακολούθηση
 

 

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: