Early Bird Εγγραφές με -25% σε όλα τα Advanced Certificates | Έναρξη Τμημάτων Μαρτίου

Skillbox News

21/2/2024
Οι εγγραφές Early Bird με έκπτωση -25% έχουν ξεκινήσει για το ανοιξιάτικο τμήμα Μαρτίου του Skillbox! Δείτε όλα τα προσφερόμενα Advanced Certificates και αποκτήστε νέα skills και δεξιότητες, σε επαγγελματικούς κλάδους αλλά και σε επίπεδο προσωπικής ανάπτυξης.
 
Early Bird έκπτωση -25%
 
μέχρι τις 4 Μαρτίου 2024
 
Έναρξη τμημάτων: 11 Μαρτίου 2024
 
Δείτε τα ανανεωμένα online σεμινάρια:
 
Οργάνωση & Διοίκηση
Marketing & Πωλήσεις
Design/ Photo/Video
Τουρισμός/Ακίνητα
Ψυχολογία
Προσωπική ανάπτυξη
 
 
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Όλα τα σεμινάρια μας είναι πιστοποιημένα από την ACTA - Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και οδηγούν με την επιτυχή τους ολοκλήρωση σε βεβαίωση παρακολούθησης πιστοποιημένου προγράμματος.
 
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΘΕΣΗΣ
Για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο της επιλογής σας, το οποίο διεξάγεται αποκλειστικά μέσω της πλατφόρμας του Skillbox, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:
Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε στο Skillbox. Μόλις συνδεθείτε, επιλέξτε το σεμινάριο που επιθυμείτε. Στη σελίδα του σεμιναρίου θα υπάρχει το κουμπί "Αγορά Σεμιναρίου". Μόλις το πατήσετε, θα μπορέσετε να οριστικοποιήσετε τη συμμετοχή σας στο σεμινάριο πληρώνοντας είτε με Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα είτε επιλέγοντας πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Αν επιλέξετε την πληρωμή με κατάθεση, θα πρέπει μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες να κάνετε την κατάθεση.
 
ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ
Επικοινωνήστε μαζί μας είτε στο help@skillbox.gr είτε στο τηλέφωνο μας 2310 307 707 για να σας εξυπηρετήσουμε!

 

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: