20 δωρεάν Instagram tools για να αυξήσετε τους ακόλουθούς σας

Δωρεάν Σεμινάρια / Εργαλεία

30/10/2018
Περισσότερα από 700 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν λογαριασμό στο Instagram εκ των οποίων τα 400 το χρησιμοποιούν καθημερινά. Σύμφωνα με τον  Alfred Lua και το άρθρο του στο αγαπημένο μας Βuffer, με τόσο μεγάλο κοινό και μερικά εξαιρετικά business-friendly updates, όπως τα Instagram Ads, Stories και Business Tools, το Instagram έχει μετατραπεί σε ένα απαραίτητο κανάλι σε όλες τις Social Media Marketing στρατηγικές. 
 
Οπότε πώς θα ξεχωρίσετε από το πλήθος και θα αυξήσετε τους ακόλουθούς σας;
 
Tα ακόλουθα δωρεάν εργαλεία, που παρέχουν πολλά περισσότερα από το απλό photo editing, θα σας βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση.
 
Είναι ωραίο να μπορείς να προγραμματίσεις εκ των προτέρων τα post σου και να είσαι σίγουρος πως ο λογαριασμός σου διακρίνεται για τη συνέπεια και την επιμέλεια.
 
Δωρεάν εφέ, stickers, πλαίσια. Κατάλληλο για Android και Windows συσκευές.
 
Δημιουργήστε εύκολα video slideshows 15 δευτερολέπτων. Κατάλληλο για Android και IOS.
 
Ένα από τα αγαπημένα εργαλεία για δημιουργία εικόνων για social media ή για blogs. Ειδικά για το Instagram διατίθενται εξαιρετικά templates που μπορείτε να κάνετε customize σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
 
Ένα ακόμη αγαπημένο εργαλείο είναι το Adobe Spark, το οποίο  προτείνει ακόμη και εναλλακτικές για τις λεζάντες.
 
Διατίθεται δωρεάν για περιορισμένο χρόνο. Είναι ένα ηλεκτρονικό εργαλείο για τη δημιουργία διαφημίσεων Instagram Stories ( καθώς και κάθετων βίντεο).
 
Εργαλεία δημιουργίας περιεχομένου
InstaSize (Android, iOS και Windows)
PicPlayPost (Android, iOS και Windows)
Quick (Android και iOS)
Studio Design (Android και iOS)
 
Είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την εύρεση των καλύτερων hashtags που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τις αναρτήσεις σας στο Instagram.
 
Το Focalmark lλειτουργεί παρόμοια με το Display Purposes, εκτός από το ότι τα προτεινόμενα hashtags παράγονται από μια λίστα με handmade hashtags (και είναι μια εφαρμογή για κινητά). Κατάλληλο για Android και iOS.
 
Το AutoHash χρησιμοποιεί τους αλγόριθμους ηλεκτρονικής όρασης για να συστήσει τα καλύτερα hashtags που θα χρησιμοποιήσει. Επιλέξτε μια φωτογραφία στην εφαρμογή και η λειτουργία AutoHash θα αναλύσει τα αντικείμενα της φωτογραφίας σας και θα προτείνει κατάλληλα hashtags.
 
Το UNUM θέλει να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε την τέλεια γκαλερί Instagram.
Ο οπτικός σχεδιασμός της εφαρμογής σας επιτρέπει να δείτε πώς θα φαίνεται η συλλογή σας μετά τη δημοσίευση των επόμενων φωτογραφιών σας. Μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας, να σχεδιάσετε τη λεζάντα και τους hashtag σας και να προγραμματίσετε τις αναρτήσεις σας με την εφαρμογή.
Στο δωρεάν πλάνο του, έχετε 18 πλέγματα για να προγραμματίσετε τις αναρτήσεις σας και 500 μεταφορτώσεις φωτογραφιών και βίντεο ανά μήνα.
 
Το ShortStack διαθέτει ένα εργαλείο για την οργάνωση διαγωνισμών περιεχομένου που δημιουργείται από χρήστες (UGC), όπου οι συμμετέχοντες εισέρχονται δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με το hashtag σας στο Instagram. Το ShortStack θα συλλέξει και θα εμφανίσει το UGC, το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτύξετε το brand σας.
Στο δωρεάν πλάνο, μπορείτε να φιλοξενήσετε απεριόριστο αριθμό διαγωνισμών και να συγκεντρώσετε μέχρι και 100 συμμετοχές.
 
Αν δεν έχετε Business Profile στο Instagram, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο ανάλυσης Instagram όπως το Squarelovin.
 
Το Feed Them Social είναι ένα WordPress plugin για την προβολή των ροών κοινωνικών μέσων σας στην ιστοσελίδα σας. Με τη ροή του Instagram στον ιστότοπό σας, θα μπορούσατε να ενθαρρύνετε τους επισκέπτες σας να ελέγχουν και να ακολουθούν το λογαριασμό σας Instagram.
 
Άλλα Wordpress plugins
 
Η αύξηση των followers στο Instagram αποτελεί πρόκληση. Ωστόσο, με τα σωστά εργαλεία, μπορεί να γίνει πολύ πιο εύκολο να δημιουργήσετε ποιοτικό περιεχόμενο, να προσελκύσετε τους οπαδούς σας και να αναλύσετε την απόδοσή σας. Παρακολουθώντας το online σεμινάριο Χτίστε το brand και το κοινό σας με το Instagram, θα μάθετε όλα όσα χρειάζεται για να κάνετε το λογαριασμό σας επιτυχημένο!
Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: