Νέο online σεμινάριο στο Skillbox.gr: Χτίστε το brand και το κοινό σας με το Instagram

Skillbox News

14/11/2018

Ποτέ δεν ήταν η καλύτερη στιγμή να μάθετε να χρησιμοποιείτε το instagram προς όφελος δικό σας και της επιχείρησης σας. Ξεκινήστε με το "Χτίστε το brand και το κοινό σας με το Instagram". 

Το Skillbox παρουσιάζει ένα online σεμινάριο ιδανικό για επιχειρήσεις και απλούς χρήστες που είναι νέοι στο Instagram ή έχουν λίγους followers. Απευθύνεται σε άτομα και επιχειρήσεις που θέλουν να αναπτύξουν οργανικά την προβολή τους στο δυναμικό κοινωνικό δίκτυο που μετρά περισσότερους από 1 δις ενεργούς χρήστες. Σε όσους θέλουν πραγματικά να ανακαλύψουν τρόπους βελτίωσης του προφίλ τους και απόκτησης νέων followers, να κατανοήσουν τις βασικές αρχές λειτουργίας της εφαρμογής και να γνωρίσουν τους κανόνες του αλγόριθμου. Ακόμη, είναι πολύ καλό για όσους θέλουν να μη χάνουν χρόνο με στρατηγικές που δεν αποδίδουν. Τέλος, είναι ιδανικό για όσους θέλουν να είναι ενήμεροι για τις νέες λειτουργίες του Instagram.

Εισηγήτρια είναι η Αντιγόνη Κατσούλη. Έχει σπουδάσει πληροφορική και τα τελευταία χρόνια εργάζεται στον κλάδο του Digital Marketing παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες προβολής και προώθησης ιστοσελίδων. Επιπλέον, ασχολείται με τα social media και την ανάπτυξη δημιουργικού περιεχομένου σε αυτά.  Στο Instagram συνεργάζεται με διάφορα brands για προωθητικούς λόγους, ενώ το προσωπικό της προφίλ συγκεντρώνει περίπου 19.000 followers.

Η Εισηγήτρια θα είναι δίπλα σας κατά τη διάρκεια και μετά την παρακολούθηση του Σεμιναρίου. Θα μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί της καθημερινά μέσω του ειδικά διαμορφωμένου forum.

To online σεμινάριο περιλαμβάνει 23 Ενότητες με Full HD Online Video, δυνατότητα επικοινωνίας με την εισηγήτρια μέσω του ειδικού forum, πρόσβαση από όλες τις συσκευές για 2 έτη και δυνατότητα να γίνετε μέλος στο Skillbox Community στο Facebook.


Ξεκινήστε σήμερα και "κατακτήστε" το Instagram με την επιχείρηση σας!

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: