Μικρές ιδέες για εργασία που μπορείτε να ξεκινήσετε από το σπίτι

Career

15/11/2018

Ξεκινώντας μια επιχείρηση σε ένα γραφείo και φυσική έδρα ή ακόμα και ένα πραγματικό κατάστημα απαιτεί σημαντικές επενδύσεις, επομένως, κάποιος που θέλει να το κάνει πρέπει να πάρει δάνειο ή να έχει κάνει σημαντική εξοικονόμηση.

Ωστόσο, ξεκινώντας κάτι μικρό διαδικτυακά απαιτεί πολύ λιγότερες επενδύσεις, μερικές φορές - ακόμη και καμία, εάν δεν υπολογίσετε τις προωθητικές ενέργειες μιας νέας επιχείρησής. Εδώ θα βρείτε μερικές εξαιρετικές ιδέες από τη Sarah Dunsby του London Loves Business που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο αμέσως, ίσως και σήμερα.

Συμβουλευτικές υπηρεσίες για τα κοινωνικά δίκτυα
Τα social media αποτελούν από τα κορυφαία κανάλια διαφήμισης αυτή τη στιγμή. Κάθε επιχείρηση βρίσκει την καλύτερη πλατφόρμα για ένα συγκεκριμένο προϊόν ή υπηρεσία - είτε είναι το Facebook, το Instagram, το LinkedIn, το SnapChat, το Twitter ή οποιοδήποτε άλλο. Έτσι ανοίγει την πόρτα σε τόσες διαφορετικές πλατφόρμες στις οποίες θα μπορούσατε να εργαστείτε. Μπορείτε να γίνετε εμπειρογνώμονας κοινωνικών μέσων γενικά ή να ειδικεύεστε σε ένα ή δύο. Αφού επιλέξετε τα αγαπημένα σας κανάλια κοινωνικών μέσων, μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να δημιουργήσετε στρατηγικές ή περιεχόμενο. Ή ίσως και τα δύο;

Μεταφραστές εξ αποστάσεως
Η μετάφραση είναι μια εργασία που μπορεί να γίνει ζωντανά όταν συμμετέχετε σε συγκεκριμένες εκδηλώσεις ή συναντήσεις ή μπορεί να γίνει εξ αποστάσεως ηλεκτρονικά. Με το να γίνεις απομακρυσμένος μεταφραστής, μπορείς να μεταφράσεις τόσα πράγματα όπως βιβλία, ιστοτόπους, έγγραφα και πολλά άλλα. Ακόμη περισσότερο, είναι ένα επάγγελμα που είναι πάντα σε ζήτηση, ειδικά αν γνωρίζετε πολύ καλά τη γλώσσα και μπορείτε να την μεταφράσετε σε άλλη με μεγάλη ακρίβεια.

Δημιουργία ηλεκτρονικών μαθημάτων
Το να είστε ειδικός σε ένα συγκεκριμένο πεδίο μπορεί να σας φέρει πολλά οφέλη, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι 'αυτό. Αλλά ακόμα και αν έχετε μεγάλη εμπειρία σε οτιδήποτε, για παράδειγμα, στο PhotoShop, σε γλώσσες ή σε οτιδήποτε άλλο, μπορείτε να κερδίσετε χρήματα από τη διδασκαλία σε άλλους ανθρώπους. Και, για να γίνει ακόμα πιο αποτελεσματικό, μπορείτε να δημιουργήσετε μια δική σας διαδικτυακή πορεία και να έχετε κέρδος από αυτό. Με αυτόν τον τρόπο, θα εξοικονομήσετε πολύ χρόνο, επειδή δεν θα χρειαστεί να παραδίδετε μαθήματα συνεχώς σε συγκεκριμένες ημέρες.

Άνοιγμα ηλεκτρονικού καταστήματος με T-shirt
Υπάρχει πραγματικά ένας πολύ εύκολος τρόπος να ξεκινήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα χωρίς σημαντικές επενδύσεις ή ανησυχίες. Με τη χρήση της εκτύπωσης κατόπιν ζήτησης, μπορείτε να έχετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα t-shirt. Το μόνο που θα χρειαστεί να φροντίσετε είναι να δημιουργήσετε σχέδια για μπλουζάκια που μπορούν εύκολα να προετοιμαστούν από εργαλεία online mockup. Θα πουλάτε καταπληκτικά μπλουζάκια στον ευρύ κόσμο και  ένας εξωτερικός συνεργάτης θα φροντίσει να εκτυπώνει, να στέλνει και να διατηρεί τα t-shirts σε απόθεμα.

Φωτογραφία
Εάν δεν έχετε το χρόνο να συμμετάσχετε σε όλες τις γαμήλιες και ειδικές εκδηλώσεις για να τραβήξετε φωτογραφίες, αλλά είναι κάτι που σας αρέσει να κάνετε και είστε καλοί, υπάρχει ακόμα ένας τρόπος να κερδίσετε χρήματα από αυτό. Μπορείτε να πουλήσετε τις φωτογραφίες σας σε εταιρείες που εμπορεύονται φωτογραφίες ή να τις πουλήσετε σε φωτογραφικές τράπεζες - με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να τραβήξετε τις φωτογραφίες οποτεδήποτε είστε ελεύθεροι και τις θέσετε προς πώληση. Υπάρχει, επίσης, η ευκαιρία να πουλήσετε τη φωτογραφία σας στον ιστότοπό σας, αλλά στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει να επενδύσετε και να καταβάλλετε πρόσθετες προσπάθειες για την προώθηση και τη διαφήμιση της τέχνης σας.

Graphic Design
Κάθε επιχείρηση, ειδικά στο διαδίκτυο, χρειάζεται λογότυπο και άλλα γραφικά στοιχεία για την επωνυμία της, για να μην αναφέρουμε τη δημιουργία περιεχομένου για τα κανάλια της στα κοινωνικά μέσα. Ως επαγγελματίας, θα πρέπει πάντα να συμβαδίζετε με τις τελευταίες τάσεις στον σχεδιασμό γραφικών - να προσφέρετε το πιο δημοφιλές περιεχόμενο στους πελάτες σας και να δώσετε εξαιρετικές συμβουλές εάν χρειαστεί. Και για να βοηθήσετε τους πιθανούς πελάτες σας να σας προσεγγίσουν πιο εύκολα, βεβαιωθείτε ότι έχετε έναν ιστότοπο με το portfolio σας και χρησιμοποιήστε μια WordPress Φόρμα Επικοινωνίας - για ταχύτερη επικοινωνία.

Youtube Vlogging
Το Youtube είναι πιο δημοφιλές από ποτέ στις μέρες μας, και δεν διαφωνεί κανείς ως προς αυτό. Αλλά το σημαντικό είναι ότι επεκτείνεται σε πιο εκτεταμένες και ευρύτερες χρήσεις. Πριν από λίγο καιρό οι άνθρωποι συνήθιζαν να δημιουργούν vlogs για τον τρόπο ζωής τους και άλλα παρόμοια πράγματα. Τώρα, ακόμη και οι διευθύνοντες σύμβουλοι και πολλοί άλλοι σημαντικοί επιχειρηματίες προτείνεται να ξεκινήσουν να κάνουν vlogging για να φτάσουν στο κοινό τους.


Θέλετε να αναπτύξετε κάποια δεξιότητα σας; Παρακολουθήστε κάποιο από τα online σεμινάρια μας.

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: