Δωρεάν ιστοσελίδες που θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής σας

Δωρεάν Σεμινάρια / Εργαλεία

20/11/2018
Την τελευταία δεκαετία έχει υπάρξει μία σημαντική αύξηση εξαιρετικών και σε μερικές περιπτώσεις δωρεάν ιστοσελίδων που μπορούν να βελτιώσουν ριζικά την ποιότητα της ζωής σας.
 
Από τη βελτίωση της υγείας μέχρι την εκμάθηση μίας ξένης γλώσσας και της διαχείρισης χρόνου, το lifehack συγκέντρωσε 15 δωρεάν ιστοσελίδες, που θα ενισχύσουν την ποιότητα της ζωής σας.
 
Το MyFitnessPal είναι ένας δωρεάν προσωπικός βοηθός που θα σας βοηθήσει να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Θα παρακολουθείτε τις θερμίδες, θα λαμβάνετε συμβουλές και αναλυτικά στατιστικά για την απόδοση της υγείας σας!
 
To Appear.in σας βοηθά να δημιουργήσετε στιγμιαία virtual rooms για ομαδικό chat. Είναι γρήγορο, αποτελεσματικό και εύκολο.
 
3. Calm
To Calm σας προσφέρει πνευματική γαλήνη τη στιγμή που τη χρειάζεστε. Θα βρείτε ασκήσεις αναπνοής και ύπνου.
 
4.  Evernote
Το Evernote κρατά τα πάντα οργανωμένα σε ένα μέρος. Μπορείτε να κρατήσετε σημειώσεις, να αποθηκεύετε άρθρα και να τα μοιράζεστε με όποιον θέλετε.
 
Δωρεάν εκπαιδευτικά μαθήματα από εξαιρετικού δασκάλους για θέματα που σχετίζονται με τη φωτογραφία, το design κ.α.
 
6. X.ai
Το X.ai σας παρέχει ένα προσωπικό βοηθό που ονομάζεται Amy, ο οποίος θα σας βοηθήσει να συντονίσετε όλο τον προγραμματισμό σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας μέσω email.
 
Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται για να επιτύχουμε τους σημαντικούς μας στόχους είναι μια κοινότητα που μας κρατά υπεύθυνους. Η δωρεάν εφαρμογή προσφέρει υπενθυμίσεις για να σας βοηθήσει να μένετε ενημερωμένοι με τις συνήθειες σας, τις κοινότητες με τις οποίες μπορείτε να αλληλεπιδράσετε και ακόμη και να προσφέρετε coaching σε όσους το χρειάζονται.
 
8. Spritz
Το Spritz δημιουργήθηκε για να μας μάθει να διαβάζουμε ταχύτερα.
 
9. Pexels
Δωρεάν και υψηλής ποιότητας φωτογραφίες. 
 
10. stickK
Η ιστοσελίδα αυτή σας βοηθά να μείνετε πιστοί στους στόχους σας.
 
Το Momentum είναι μια ένα δωρεάν extension που εμφανίζει όμορφες φωτογραφίες κάθε φορά που ανοίγετε μια νέα καρτέλα. Αυτό που βλέπετε συχνά μπορεί να επηρεάσει το πώς σκέφτεστε και αισθάνεστε.
 
12. Freedom
Το Freedom μπλοκάρει τoν περισπασμό από το διαδίκτυο, εμποδίζοντας σας να είστε online για κάποιο χρονικό διάστημα.
 
Καθημερινά σας παρέχει μια νέα επιλεγμένη λίστα προϊόντων, βιβλίων, podcasts, παιχνίδια και πολλά άλλα που μπορείτε να ανακαλύψετε στο διαδίκτυο.
 
14. Memrise
Το Memrise σας βοηθά να απομνημονεύετε νέες λέξεις όσο το δυνατόν ευκολότερα. Είναι ιδανικό για όσους μαθαίνουν ξένη γλώσσα, προετοιμάζονται για εξετάσεις και πολλά άλλα.
Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: