Δείτε πώς έμοιαζε το βιογραφικό του Sergey Brin δυο χρόνια πριν γίνει συνιδρυτής της Google!

Career

29/11/2018

Ο συνιδρυτής της Google και πρόεδρος της Alphabet, Sergey Brin, είναι ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους και πιο ισχυρός στην τεχνολογία. Πίσω στο 1996, ο Brin ήταν όπως όλοι οι υποψήφιοι διδάκτορες, στα χαρτιά τουλάχιστον.

Το βιογραφικό του Brin, που ενημερώθηκε τελευταία φορά πριν από 20 χρόνια είναι ακόμα διαθέσιμο online. Tο διάστημα που το ενημέρωσε, έκανε το διδακτορικό του στο Stanford University.

Ο Brin έχει τώρα αξία $43.6 δισεκατομμύρια, αλλά τότε ασχολούταν με το να φτιάξει έναν κώδικα για εξατομικευμένες προτάσεις ταινιών, ή με το να βρει έναν αυτόματο τρόπο ανίχνευσης παραβιάσεων πνευματικών δικαιωμάτων.

Δείτε παρακάτω το βιογραφικό του Sergey Bin.



Παρατηρείτε ότι η εμφάνιση του δεν είναι και στα καλύτερα της, ενώ έχει και ένα ορθογραφικό λάθος. Κάποιοι - και δεν είναι λίγοι - θα απέρριπταν αυτό το βιογραφικό. Καμιά φορά, όμως, η ουσία βρίσκεται αλλού.

Το πιο εντυπωσιακό από όλα είναι ότι το βιογραφικό, που είναι σε μορφή HTLM, περιέχει μια «κρυφή» πληροφορία, που μόνο αν κάνετε «προβολή κώδικα» μπορείτε να ανακαλύψετε. Τι λέτε; Πέτυχε ο Brin την αποστολή του;

ΠηγήBusiness Insider

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: