10 απαραίτητες εφαρμογές Social Media Marketing για το smartphone σας

Digital Marketing

04/12/2018
Το πιο εκπληκτικό πράγμα σχετικά με το Digital Marketing είναι ότι μπορεί κανείς να δουλεύει όποτε και από όπου θέλει.
 
Μπορείτε να προγραμματίζετε τις ενημερώσεις σας, ενώ είστε δίπλα στην πισίνα σε ένα τροπικό μέρος ή άρρωστοι στο σπίτι σας.
 
Ωστόσο, για να επωφεληθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο, χρειάζεται να έχετε εξοπλίσει το "κινητό" σας γραφείο με τα σωστά εργαλεία, όπως αναφέρει το Search Engine Journal.
 
1. Iconosquare
To Iconosquare  είναι ένα εργαλείο που σας βοηθά να διαχειριστείτε τη συνολική στρατηγική σας και παρουσία στο Instagram. Η διαχείριση και ο σχεδιασμός περιεχομένου είναι εξαιρετικά εύκολη υπόθεση με αυτή την εφαρμογή είτε ποστάρετε πρωτογενές περιεχόμενο είτε κάνετε repost.
 
2. BeLive.tv
Τα live video αποτελεούν ένα feature που ο κόσμος αγαπά και τα οποία σας βοηθούν να ξεχωρίσετε στους ιδιαίτερους αλγόριθμους των social media.
 
3. Adobe Spark Post
Ένας από τα δυσκολότερους τύπους περιεχομένου είναι να δημιουργήσεις γραφικά, ενώ δεν είσαι στο γρφαείο και ιδιαίτερα αν χρειάζεστε αυτά να είναι animated. To Adobe Spark Post παρέχει τόνους από templates και ιδέες, έξυπνα features, που απλοποιούν τόσο την εργασία εκτός γραφείου όσο και την εργασία σε μία μικρή οθόνη.
 
4. Slack
Το Social media marketing δεν σημαίνει απλή επικοινωνία με το κοινό. Χρειάζεται να μένετε σε επαφή με την ομάδα σας. Να μιλάτε με τους υπόλοιπους από το τμήμα Marketing, να συνεργάζεστε, να στέλνετε updates στην υπόλοιπη εταιρεία και να παίρνετε feedback όπου και αν βρίσκεστε.
 
5. Anchor.fm
Το Anchor.fm αποτελεί μία εφαρμογή εγγραφής audio για podcast, Q&As και άλλα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε είτε για να ηχογραφήσετε ένα podcast είτε για να δημιουργήσετε audio περιεχόμενο για να εξάγετε και να μοιραστείτε στα social media.
 
6. Trello
Το Trello αποτελεί μία εφαρμογή project management για social media ώστε να κρατάτε τα μέλη της ομάδας σας οργανωμένα. Υποστηρίζει ακόμη και offline εργασία.
 
7. Snapseed
Το Snapseed είναι ιδανικό για όσους δημιουργούν και μοιράζονται οπτικό περιεχόμενο από το smartphone τους.
 
8. CoSchedule
Το CoSchedule είναι ένα λογισμικό διαχείρισης social media που προσφέρει μία συνολική εικόνα του marketing ημερολογίου σας.
 
9. IFTTT
Το IFTTT (που σημαίνει If this, then that) είναι ένα εργαλείο αυτοματοποιήσης που βοηθά να συνδέσετε διαφορετικά εργαλεία και online υπηρεσίες.
 
10. Ripl
Η εφαρμογή σας βοηθά να δημιουργήσετε πολυμέσα με animated γραφικά και video.
Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: