Οι M.Zuckerberg, B.Gates και άλλοι 12 επιχειρηματίες μοιράζονται τα μέρη που τους έρχονται οι καλύτερες ιδέες τους!

Career

6/12/2018

Ο Bill Gates, ο Mark Zuckerberg και άλλοι 12 επιτυχημένοι επιχειρηματίες αποκάλυψαν τα αγαπημένα τους μέρη που τους βοηθούν να σκέφτονται στο podcast "Masters of Scale".

Ο παρουσιαστής Reid Hoffman, ο οποίος ίδρυσε και το LinkedIn, δήλωσε ότι είναι μία από τις ερωτήσεις που ζητά από κάθε επισκέπτη στην εκπομπή που κάνει.
Οι απαντήσεις τους περιλάμβαναν από έναν διάδρομο και ένα στούντιο χορού μέχρι τη γέφυρα Golden Gate.

Σε ένα επεισόδιο "Masters of Scale", ο Hoffman αποκάλυψε πολλές από τις απαντήσεις που συγκέντρωσε όλα αυτά τα χρόνια. Έμαθε ότι η COO Sheryl Sandberg της Facebook κάνει την καλύτερη σκέψη της στον διάδρομο, για παράδειγμα, ενώ ο Διευθύνων Σύμβουλος του Netflix, Reed Hastings, σκέφτεται καλύτερα όταν κάθεται στο σαλόνι του σπιτιού του στη Σάντα Κρουζ.

Στη συνέχεια, υπάρχει η CEO της Spanx, Sara Blakely, η οποία δήλωσε ότι ξυπνάει μια ώρα νωρίτερα κάθε πρωί, ώστε να μπορεί να οδηγήσει γύρω από την Ατλάντα, όλα επειδή κάνει σκέφτεται καλύτερα στο αυτοκίνητο.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Airbnb και συνιδρυτής Brian Chesky δήλωσε ότι το αγαπημένο του μέρος για να σκεφτεί ήταν το Μουσείο της Οικογένειας Walt Disney στο Σαν Φρανσίσκο.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Facebook, Mark Zuckerberg, δήλωσε ότι του αρέσει "στο γκαζόν μου, περπατώντας κυκλικά".

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Minted και ο ιδρυτής Mariam Naficy επέλεξαν "τρέξιμο από τη γέφυρα Golden Gate".

Ο επενδυτής Peter Thiel είπε ότι σκέφτεται καλύτερα "κάπου όμορφα στη φύση".

Ο Evan Williams, ιδρυτής του Blogger και του Medium, δήλωσε ότι θα μπορούσε σκεφτεί καλύτερα  «περπατώντας οπουδήποτε».

Ο ιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς, δήλωσε ότι "η βόλτα και η οδήγηση είναι για μένα ένας καλός χρόνος για να σκέφτομαι μεγάλα πράγματα".

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της ClassPass Payal Kadakia επιλέγει "ένα στούντιο χορού".

Ο Mark Pincus, ιδρυτής του Zynga, δήλωσε ότι ήταν καλύτερο να σκεφτεί στη σανίδα του σερφ ή στο ποδήλατό του.

Η συνιδιοκτήτρια της Flickr Caterina Fake λέει: "Διατηρώ πολύ παράξενα ωράρια. Έχω αυτό το χρονικό διάστημα μεταξύ 2 π.μ. και 5 π.μ., συνήθως, όπου σκέφτομαι πολύ και δουλεύω πολύ" είπε.

Ο John Elkann, πρόεδρος του Fiat Chrysler, δήλωσε ότι του άρεσε να κάνει τις σκέψεις του στη φύση. "Από τη μια πλευρά, πραγματικά είναι ωραίο να δείτε πόσο απίστευτα εξαιρετική είναι η φύση. Από την άλλη, σας διεγείρει να σκεφτείτε καλά, να ονειρευτείτε και να είστε φιλόδοξοι".

Τέλος, ο συνιδρυτής του LinkedIn και ο οικοδεσπότης του Masters of Scale, Reid Hoffman, δήλωσε ότι κάνει τις καλύτερες του σκέψεις σε μέρη που είναι ολοκαίνουργια σε αυτόν, όπως μια καφετέρια στην οποία δεν είχε πάει ποτέ.

Πηγή: Βusiness Ιnsider

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: