Δωρεάν προς όλους τους developers τα μαθήματα Μηχανικής Μάθησης της Amazon

Δωρεάν Σεμινάρια / Εργαλεία

10/12/2018
Λίγες ημέρες νωρίτερα, ο Γενικός Διευθυντής του τμήματος Τεχνητής Νοημοσύνης της Amazon Web Services ανακοίνωσε πως ακριβώς τα ίδια μαθήματα Μηχανικής Μάθησης που χρησιμοποιούν για την εκπαίδευση των μηχανικών τους είναι πλέον διαθέσιμα σε όλους τους προγραμματιστές μέσω της AWS.
 
Στην ανακοίνωσή του ο Dr. Matt Wood επισήμανε πως στην Amazon χρησιμοποιούν Μηχανική Μάθηση για περισσότερα από 20 χρόνια. 
 
"Με χιλιάδες μηχανικούς που επικεντρώνονται στη μηχανική μάθηση σε όλη την εταιρεία, υπάρχουν πολύ λίγες σελίδες λιανικής πώλησης, προϊόντα, τεχνολογίες fulfillment, καταστήματα, που δεν έχουν βελτιωθεί με τη χρήση της μηχανικής μάθησης με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Η αποστολή μας ήταν να πάρουμε μηχανική μάθηση από κάτι που είχε προηγουμένως διατεθεί μόνο στις μεγαλύτερες και πιο καλά χρηματοδοτούμενες εταιρείες τεχνολογίας και να τη θέσουμε στα χέρια όλων των προγραμματιστών. Χάρη σε υπηρεσίες όπως Amazon SageMaker, Amazon Rekognition, Amazon Comprehend, Amazon Transcribe, Amazon Polly, Amazon Translate, and Amazon Lex, δεκάδες χιλιάδες προγραμματιστές προχωρούν ήδη στην οικοδόμηση πιο έξυπνων εφαρμογών μέσω της μηχανικής μάθησης."
 
"Υπάρχουν περισσότερα από 30 ψηφιακά μαθήματα αυτοεξυπηρέτησης, τα οποία διαθέτουν περισσότερες από 45 ώρες μαθήματα, βίντεο και εργαστήρια για τέσσερις βασικές ομάδες: προγραμματιστές, επιστήμονες δεδομένων, μηχανικούς πλατφορμών δεδομένων και ανθρώπους της επιχειρηματικότητας. Κάθε μάθημα ξεκινά με τα βασικά στοιχεία και χτίζεται μέσα από πραγματικά παραδείγματα και εργαστήρια επιτρέποντας στους προγραμματιστές να διερευνήσουν την εκμάθηση μηχανών μέσω κάποιων διασκεδαστικών προβλημάτων που έπρεπε να επιλύσουμε στην Amazon."
 
Τα ψηφιακά μαθήματα διατίθενται ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ και υπάρχει χρέωση μόνο για κάποιες υπηρεσίες σε εργαστήρια και στις εξετάσεις.
Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: