Νέο σεμινάριο από το Skillbox.gr | Επικοινωνώ Αποτελεσματικά: Λεκτική και Μη Λεκτική Επικοινωνία

Skillbox News

12/12/2018

Το Skillbox.gr παρουσιάζει το νέο online σεμινάριο "Επικοινωνώ Αποτελεσματικά: Λεκτική και Μη Λεκτική Επικοινωνία".

Η Μαριάνα Παπακωνσταντίνου, επαγγελματίας Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, επιχειρεί μέσα από αυτό το σεμινάριο να σας περιγράψει αναλυτικά τη διαδικασία της επικοινωνίας, να σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε κρίσιμα στοιχεία και παράγοντες, που εγγυώνται την αποτελεσματική επικοινωνία, μεταξύ των οποίων και η μη λεκτική επικοινωνία. Θα εξοικειωθείτε με τεχνικές αποτελεσματικής επικοινωνίας, όπως η θετική γλώσσα και η ενεργητική ακρόαση. Θα λάβετε γνώσεις για τον σχεδιασμό των απαραίτητων στρατηγικών για την αντιμετώπιση των στοιχείων που δυσκολεύουν την επικοινωνία. Τέλος, θα αποτελέσει πολύ καλή πηγή γνώσης για την υιοθέτηση του κατάλληλου στυλ επικοινωνίας ανάλογα με τις συνθήκες και για την υποστήριξη της επίτευξης προσωπικών και εργασιακών στόχων μέσω του αποτελεσματικότερου τρόπου επικοινωνίας.

Το online σεμινάριο απευθύνεται:

  • Σε όσους η εργασία τους απαιτεί συχνή συνεργασία και επικοινωνία με συναδέλφους.
  • Σε όσους συναλλάσσονται με κοινό ή ασχολούνται με την εξυπηρέτηση πελατών.
  • Σε όσους συντονίζουν και καθοδηγούν μια ομάδα.
  • Σε όσους συμμετέχουν συχνά σε ομάδες εργασίας.
  • Σε όσους ενδιαφέρονται να βελτιώσουν τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούν σε προσωπικό, διαπροσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο.
  • Σε όσους ασχολούνται ακαδημαϊκά με την επικοινωνία και θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.

Το σεμινάριο παρέχεται online και μπορείτε να το παρακολουθήσετε από το κινητό, τον υπολογιστή ή το tablet σας όποτε και όσες φορές θέλετε. H Εισηγήτρια θα είναι δίπλα σας τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά την παρακολούθηση μέσω ενός ειδικά διαμορφωμένου forum ώστε να απαντήσει σε ερωτήματα και τυχόν απορίες που θα προκύψουν.

 

Δείτε το trailer του σεμιναρίου και παρακολουθήστε το άμεσα πατώντας εδώ ενώ αν είναι η πρώτη φορά που μας επισκέπτεστε μπορείτε να δείτε πώς λειτουργεί η πλατφόρμα μας εδώ.

 

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: