Νέο σεμινάριο από το Skillbox.gr | Video editing με το Adobe Premiere Pro

Skillbox News

13/12/2018

Ήρθε η στιγμή να μάθετε να επεξεργάζεστε τα video και τον ήχο τους με επαγγελματικό τρόπο για να τους δώσετε μια νέα "σκηνοθετική" ματιά!
 

Το Skillbox.gr παρουσιάζει το νέο online σεμινάριο "Video editing με το Adobe Premiere Pro"! 
 

Ο Γιώργος Κατσιλίδης είναι επαγγελματίας filmmaker με εμπείρια πάνω από 7 χρόνια στον χώρο και πλούσιο portfolio. Διδάσκει video production software τα τελευταία χρόνια με σκοπό να μεταδώσει όσα περισσότερα ξέρει σε νέους editors και filmmakers με στόχο να δημιουργηθεί μια νέα κατεύθυνση σε αυτόν τον χώρο! 

Το online σεμινάριο απευθύνεται σε νέους editors και filmmakers οι οποίοι θέλουν να χτίσουν μία επαγγελματική καριέρα στον χώρο του βίντεο, σε όσους έχουν ήδη μία εμπειρία με το Adobe Premiere και θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους, σε editors που ασχολούνται ήδη με άλλα προγράμματα και θέλουν να περάσουν στην επεξεργασία βίντεο με το Premiere Pro, αλλά και σε όσους θέλουν να βρουν δουλειά στον τομέα της επεξεργασίας βίντεο.

Το σεμινάριο παρέχεται online στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ και μπορείτε να το παρακολουθήσετε από το κινητό, τον υπολογιστή ή το tablet σας όποτε και όσες φορές θέλετε. Ο εισηγητής θα είναι δίπλα σας τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά την παρακολούθηση μέσω ενός ειδικά διαμορφωμένου forum ώστε να απαντήσει σε ερωτήματα και τυχόν απορίες που θα προκύψουν.


Δείτε το trailer και ξεκινήστε σήμερα να κάνετε τον κόσμο...ομορφότερο με τη σκηνοθετική σας ματιά:

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: