10 apps για να ξεκινήσετε να μαθαίνετε μια νέα ξένη γλώσσα!

Career

18/12/2018

To να ζούμε στη ψηφιακή εποχή πέρα από τα αρνητικά έχει κάποια ακλόνητα θετικά στοιχεία. Για παράδειγμα, αρκεί να έχουμε ένα smartphone και θα μπορέσουμε να ξεκινήσουμε άμεσα να μάθουμε μια νέα γλώσσα χωρίς κόστος ή με ελάχιστο. Το Dignited συγκέντρωσε τις καλύτερες εφαρμογές για να ξεκινήσετε σήμερα…

Memrise
Το Memrise είναι μια καλή πλατφόρμα για να μάθετε διασκεδαστικά λεξιλόγιο.

Duolingo
Μια από τις καλύτερες εφαρμογές εκμάθησης μιας νέας γλώσσας και από τις πιο γνωστές

HelloTalk
HelloTalk είναι μια εφαρμογή με στόχο τη διευκόλυνση της πρακτικής ομιλίας και την εξάλειψη του πιθανού άγχους μιας συζήτησης σε πραγματικό χρόνο.

Mindsnacks
Το Mindsnacks πηγαίνει τη γοητεία της εκμάθησης μιας νέας γλώσσας σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο.

Busuu
Προσφέρει μαθήματα σε 12 γλώσσες!

Babbel
Η δωρεάν εκδοχή του Babbel έρχεται με 40 μαθήματα.

Lingua.ly
Το Lingua, ly αποσκοπεί στο να σας κάνει να διαβάσετε το περιεχόμενο που γράφτηκε από και για τους γηγενείς ομιλητές από τα πρώτα επίπεδα της εκμάθησης σας

TripLingo
Το TripLingo στοχεύει να σας κάνει να μιλήσετε και να κατανοήσετε μια γλώσσα έτσι ώστε να μην αισθάνεστε χαμένοι σε ένα ξένο περιβάλλον καθιστώντας τη διαμονή σας όχι μόνο πολύ πιο πλούσια πολιτιστικά, αλλά και λιγότερο αγχωτική.

MosaLingua
Με το MosaLingua, μπορείτε να επιλέξετε να περάσετε από το κλασικό πρόγραμμα μαθημάτων ξεκινώντας από απλές φράσεις και αριθμητικά στοιχεία ή μπορείτε να επιλέξετε ένα πακέτο λέξεων θεματικά π.χ. άνθρωποι, τουρισμός κλπ.

HiNative
Το HiNative σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τα πλεονεκτήματα της επαφής με τους εγγενείς ομιλητές χωρίς την ταλαιπωρία αναζήτησης τους μέσω γνωστών κλπ.

Η εκμάθηση νέων γλωσσών έχει γίνει πλέον προσιτή για όλους. Εσείς χρησιμοποιείτε κάποια εφαρμογή που θα θέλατε να τη μοιραστείτε μαζί μας και να τη συμπληρώσουμε στο άρθρο; Προσθέστε το σχόλιο σας στα social media μας!

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: