Ποιες μικρές συνήθειες μπορούν να φέρουν σημαντική αλλαγή στη ζωή σας;

Προσωπική Ανάπτυξη

21/12/2018

Απλές αλλαγές στη ζωή μας, μπορούν να επιφέρουν μεγάλες βελτιώσεις. Αυτές οι συνήθειες θα κάνουν άμεσα τη διαφορά.

Σταματήστε να ξαπλώνετε στο κρεβάτι κάθε τόσο. Χρησιμοποιείτε το κρεβάτι όταν θέλετε να κοιμηθείτε. Θέλετε να χαλαρώσετε και να παίξετε το PubG; Καλύτερα στον καναπέ.

Σταματήστε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας ως Ξυπνητήρι και αν μπορείτε, κρατήστε το τηλέφωνό σας σε άλλο δωμάτιο ενώ κοιμάστε. Με αυτόν τον τρόπο το τηλέφωνό σας δεν θα είναι το πρώτο πράγμα που ελέγχετε το πρωί και στην πραγματικότητα στέλνετε μακριά τον πειρασμό. Δοκιμάστε το, θα κοιμηθείτε πολύ καλύτερα και θα νιώσετε υπέροχα το πρωί.

Σταματήστε να τρώτε ζάχαρη. Πιστέψτε με, η ζάχαρη δεν κάνει τίποτα καλό για εσάς και θα επηρεάσει και το μυαλό σας. Θέλετε να φάτε κάτι γλυκό μετά από ένα γεύμα; Δοκιμάστε μερικές φράουλες ή σταφύλια αντ 'αυτού ή και λίγο μέλι θα κάνει επίσης τη δουλειά του.

Αρχίστε να διαβάζετε και εννοούμε κανονικά χειροπιαστά βιβλία. Πρόκειται για ένα εκπληκτικό "χάπι" ανακούφισης από το στρες.

Ποτέ μην σταματήσετε να ονειρεύεστε και να συνεχίσετε να θέτετε στόχους. Μπορεί να έχετε ακούσει τη φράση "Never Settle" στη ζωή σας και υπάρχει ένας λόγος γι 'αυτό. Όταν εργάζεστε προς κάτι, προς έναν συγκεκριμένο στόχο, τότε θα έχετε αυτόματα κίνητρα να κάνετε άλλα πράγματα. Αυτή η ενέργεια, αυτή η αίσθηση να βλέπεις κάτι μπροστά σου και στη συνέχεια να δουλεύεις προς αυτό είναι εκπληκτικό.

Ασκήσου καθημερινά. Τέλος.

Βγείτε έξω για τουλάχιστον 30 λεπτά ημερησίως και απορροφήστε κάποιο ηλιακό φως. Το πρωί είναι η καλύτερη στιγμή. 

Να προστατεύεστε πάντα. Όλη η επιτυχία σας θα μπορούσε να ανατραπεί αν κάνετε κάποιο λάθος με την υγεία σας.

Συνειδητοποιήστε ότι η ζωή λειτουργεί με πολύ αργό ρυθμό. Αυτό ακούγεται πολύ εύκολο, αλλά είναι πιο δύσκολο στην πράξη. Στην εποχή του διαδικτύου, αναπτύσσουμε εύκολα τη συνήθεια της άμεσης ικανοποίησης. Θέλετε κάτι να φάτε; Είναι μόλις 2 κλικ μακριά. Θέλετε να παραγγείλετε ρούχα; Απλά ανοίξτε το κινητό σας και ψωνίστε. Αυτό δημιουργεί μια αντίληψη ότι μπορούμε να έχουμε τα πάντα γρήγορα, η οποία είναι ο νούμερο ένα λόγος άγχους. Απλώς δεν συνειδητοποιούμε ότι όλα παίρνουν χρόνο, ότι τα όνειρα δεν επιτυγχάνονται με το να δουλεύετε τη νύχτα και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι εγκαταλείπουν. Έτσι επιβραδύνετε, πάρτε μια βαθιά ανάσα και αργά αλλά συνεχώς να εργάζεστε προς το στόχο σας.

Και ποτέ μην ξεχνάτε να απολαμβάνετε τη ζωή με κάθε ευκαιρία που έχετε. Συνειδητοποιήστε ότι μια μέρα, όχι σήμερα, όχι αύριο, αλλά μια μέρα στο μακρινό μέλλον, πιθανότατα σε έναν γαλαξία πολύ μακριά, θα πεθάνετε και άρα δεν έχουν τα πάντα τόση σημασία. Έτσι εργαστείτε για τον εαυτό σας, αλλά σιγουρευτείτε ότι απολαμβάνετε όλα που επιλέγετε να κάνετε στη ζωή.

Πηγή: Quora

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: