10+1 site που θα σας μάθουν κάτι καινούριο σε λιγότερο από 30 λεπτά τη μέρα!

Career

2/1/2019

Η εκμάθηση κάτι καινούριου είναι πάντα μια συναρπαστική εμπειρία για τον καθένα. Το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότεροι από εμάς βρισκόμαστε μπροστά σε πολλούς περισπασμούς όλη την ημέρα, ώστε να μην βρίσκουμε ποτέ το χρόνο να μάθουμε τη νέα δεξιότητα που ενδεχομένως θέλουμε.

Το χειρότερο είναι ότι μερικοί από εμάς περνούν πολλές ώρες μάθησης για μια νέα δεξιότητα μόνο για να την εγκαταλείψουν μετά από μερικούς μήνες λόγω ενός δύσκολου προγράμματος.

Ευτυχώς, υπάρχει μια καλύτερη λύση, που την προτείνει το LifeHack.

Αντί να χρησιμοποιούμε το χρόνο μας για να μάθουμε μέσα από μακρές διαλέξεις και μακρά βίντεο μαθήματα, μπορούμε να επωφεληθούμε από όλες τις εκπληκτικές ιστοσελίδες που μπορούν να μας βοηθήσουν να μάθουμε μια νέα ικανότητα σε 30 λεπτά ή λιγότερο με καθόλου ή μικρό κόστος.

Συλλέξαμε τους καλύτερους ιστότοπους που διδάσκουν μια διαφοροποιημένη λίστα θεμάτων και τους μοιραζόμαστε μαζί σας σήμερα:

1. Lynda
Εκτιμώμενος χρόνος: 20-30 λεπτά
Θέματα: Business, marketing, design, software

Αποκτήστε πρόσβαση σε 1.000 μαθήματα με μια δωρεάν δοκιμή 10 ημερών για να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας στις επιχειρήσεις, το photoshop, τα λογισμικά και πολλά άλλα.

2. Skillshare
Εκτιμώμενος χρόνος: 20-30 λεπτά
Θέματα: Μαγειρική, design, software, marketing, φωτογραφία

Δέκα ευρώ τον μήνα σας προσφέρουν πρόσβαση σε πολύ σύντομα μαθήματα που διδάσκονται από κορυφαίους ειδικούς όπως ο Gary Vaynerchuk, ο Guy Kawasaki και πολλοί άλλοι.

3. Rype
Εκτιμώμενος χρόνος: 15-30 λεπτά
Θέματα: Ξένες γλώσσες

Είστε "πολύ απασχολημένοι" για να μάθετε μια γλώσσα; Γνωρίστε το Rype, τον προσωπικό σας εκπαιδευτή για τις γλώσσες. Πάρτε απεριόριστα μαθήματα γλώσσας 1 με 1 με επαγγελματίες εκπαιδευτικούς σε όλο τον κόσμο. Κάθε μάθημα είναι μόνο 30 λεπτά, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε την εκμάθηση μιας γλώσσας στον πολυάσχολο τρόπο ζωής σας. Μπορείτε να το δοκιμάσετε δωρεάν για 14 ημέρες και να δείτε μόνοι σας.
Μπορείτε επίσης να δείτε το Learn a Language Challenge, όπου θα λαμβάνετε 10 λέξεις στα εισερχόμενά σας κάθε πρωί.

4. Hackaday
Εκτιμώμενος χρόνος: 5 λεπτά
Θέματα: Life hacks, παραγωγικότητα

Αυτός ο ιστότοπος παρέχει συμβουλές για να κάνει τη ζωή σας καλύτερη και πιο παραγωγική. Μόλις 5 λεπτά την ημέρα είναι το μόνο που χρειάζεστε για να μάθετε νέα αστεία ζωής για να βελτιώσετε τον τρόπο ζωής σας.

5. Codeacademy
Εκτιμώμενος χρόνος: 15-30 λεπτά
Θέματα: Software development

Με μια δημιουργική προσέγγιση για τον προγραμματισμό, η Codeacademy βοηθά τον καθένα να δημιουργήσει έναν ιστότοπο μέσω μιας διαδραστικής μεθόδου μάθησης. Μάθετε οποιαδήποτε γλώσσα προγραμματισμού από HTML, CSS, Javascript, Ruby on Rails και πολλά περισσότερα στην πράξη αντί να ξοδέψετε το χρόνο σας στη θεωρία.

6. 7-min
Εκτιμώμενος χρόνος: 7 λεπτά
Θέματα: Υγεία & Διατροφή

Έχετε μόλις 7 λεπτά για να μπείτε σε φόρμα; Οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε το σχήμα που θέλουμε λόγω της έλλειψης χρόνου.
Σε μόλις 7 λεπτά, αυτός ο ιστότοπος θα περάσει από δεκάδες ρουτίνες για να σας βάλει σε φόρμα και να σας προετοιμάσει για τη μέρα που έχετε μπροστά σας. Ο χρόνος δεν αποτελεί πλέον δικαιολογία!

7. Calm
Εκτιμώμενος χρόνος: 10 mins
Θέματα: Διαλογισμός

Κάντε διαλογισμό με καθοδήγηση στην οθόνη σας. Ένας δάσκαλος θα σας καθοδηγήσει βήμα-βήμα στη διαδικασία, ακόμα κι αν είναι η πρώτη φορά που προσπαθείτε να διαλογιστείτε.

8. Highbrow
Εκτιμώμενος χρόνος: 5 λεπτά

Θέματα: Business, δημιουργικότητα, design, ιστορία
Τα πολύ σύντομα μαθήματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παραδίδονται στα εισερχόμενά σας κάθε πρωί για να σας μάθουν τα πάντα από την ιστορία, το marketing, τις επιχειρήσεις και άλλα.

9. Big Think
Εκτιμώμενος χρόνος: 10 λεπτά
Θέματα: Τεχνολογία, επιστήμη, life

Μάθετε από τους εμπειρογνώμονες του κόσμου για τις επιστημονικές ανακαλύψεις, τις επαναστατικές επιχειρηματικές ιδέες και σύντομα.

10. Khan Academy
Εκτιμώμενος χρόνος: 30 λεπτά
Θέματα: Ακαδημαϊκά

Αναγνωρισμένο από τον Bill Gates ως έναν από τους καλύτερους εκπαιδευτικούς φορείς στο διαδίκτυο, ο Salman Khan χωρίζει πολύπλοκα θέματα σε απλοποιημένες έννοιες για να σας βοηθήσει να τις καταλάβετε μέσα σε λίγα λεπτά, όχι εβδομάδες.

+1. Skillbox
Εκτιμώμενος χρόνος: 30 λεπτά
Θέματα: Digital Marketing, Ψυχολογία, Software, Προσωπική Ανάπτυξη

Αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας, θα πέσει να μας πλακώσει. Μπορείτε με λιγότερο από μισή ώρα τη μέρα και στην ελληνική γλώσσα να αποκτήσετε χρήσιμες γνώσεις για να γίνετε καλύτεροι επαγγελματίες.

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: