Νέο σεμινάριο από Skillbox.gr & APIFON | Business Messaging (SMS, Chat apps - Viber, Email)

Skillbox News

16/01/2019

Το Skillbox.gr σε συνεργασία με την Apifon παρουσιάζει το νέο online σεμινάριο "Business Messaging (SMS, Chat apps - Viber, Email)".

Χρήστος Στεργιόπουλος, Head of Marketing στην Apifon και η Χριστίνα Καρανικόλα, Corporate Business Analyst, επιχειρούν μέσα από αυτό το σεμινάριο να σας εκπαιδεύσουν πάνω στις βασικές αρχές του business messaging, την τάση που αποτελεί την πιο σύγχρονη εξέλιξη του marketing.
 

Το Business Messaging είναι η επικοινωνία μέσω SMS, Chat apps (Viber) και Email, που βοηθάει τις επιχειρήσεις να ξεχωρίσουν χρησιμοποιώντας mobile κανάλια επικοινωνίας και υιοθετώντας μοντέρνες πρακτικές marketing προς αύξηση των πωλήσεων τους και ενίσχυση του branding τους.


Μέσα από video και γραπτές ενότητες με πλούσιο υλικό, παραδείγματα και case studies θα μπορείτε να αναγνωρίσετε τις ευκαιρίες χρήσης του business messaging στο πλαίσιο της γενικότερης marketing στρατηγικής σας, θα αποκτήσετε μια σαφή κατανόηση της μεθοδολογίας του και θα μάθετε ποια είναι τα κατάλληλα κανάλια επικοινωνίας (SMS, Chat apps - Viber και Email), ώστε να δημιουργήσετε αποτελεσματικές επικοινωνίες. Ακόμη, θα δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια λίστα συνδρομητών ορθά, να κάνετε τμηματοποίηση της και να διαχειρίζεστε τα δεδομένα με ασφάλεια. Θα παρακολουθείτε τις αναφορές και τις μετρήσεις και θα είστε σε θέση να βγάζετε συμπεράσματα οφέλιμα για την αποδοτικότητα των καμπανιών, αλλά και της επιχείρησης σας. Τέλος, θα μάθετε να χρησιμοποιείτε διάφορα marketing εργαλεία, που προσφέρουν οι business messaging εφαρμογές.


Το online σεμινάριο απευθύνεται σε:

  • Στελέχη marketing & digital marketing
  • Ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και μικρών καταστημάτων/e-shop
  • Σε όσους επιθυμούν να είναι up to date με τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του marketing και της επικοινωνίας μέσω SMS, Chat apps (Viber) και Email


Το σεμινάριο παρέχεται online και μπορείτε να το παρακολουθήσετε από το κινητό, τον υπολογιστή ή το tablet σας όποτε και όσες φορές θέλετε. Οι εισηγητές θα είναι δίπλα σας τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά την παρακολούθηση του μέσω ενός ειδικά διαμορφωμένου forum ώστε να απαντήσουν σε ερωτήματα και τυχόν απορίες που θα προκύψουν.
 

Δείτε το trailer του σεμιναρίου και παρακολουθήστε το άμεσα πατώντας εδώ ενώ αν είναι η πρώτη φορά που μας επισκέπτεστε μπορείτε να δείτε πώς λειτουργεί η πλατφόρμα μας εδώ.
 

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: