Τα 10 καλύτερα δωρεάν εργαλεία για Instagram Analytics

Δωρεάν Σεμινάρια / Εργαλεία

30/1/2019
Ανεξάρτητα από τα marketing εργαλεία που χρησιμοποιείτε, η ανάλυση των στατιστικών και των αποτελεσμάτων σας αποτελεί το κλειδί για την επιτυχία.
 
Αυτά σας βοηθούν να εντοπίσετε τι δουλεύει καλά για εσάς, αλλά και τι όχι!
 
Οι marketers του Instagram διαθέτουν στην πραγματικότητα δεκάδες ισχυρά εργαλεία στατιστικών μετρήσεων  - και μερικά από τα καλύτερα δεν κοστίζουν ούτε ένα σεντ.
 
Στο cpcstrategy βρίσκουμε συγκεντρωμένα μερικά από τα δωρεάν εργαλεία Instagram analytics που είναι διαθέσιμα:
 
1. Instagram Insights
Ο εταιρικός λογαριασμός σας στο Instagram σας παρέχει αυτές τις πληροφοίες . Μέσα από αυτές, μπορείτε να δείτε βασικά στατιστικά στοιχεία σχετικά με τις αναρτήσεις, τις προβολές προφίλ και τις μετατροπές σας.
Σας επιτρέπουν επίσης να λάβετε δεδομένα σχετικά με τα Instagram Stories, συμπεριλαμβανομένης της έκτασης, των κλικ στην ιστοσελίδα σας και πολλά άλλα, καθώς και πληροφορίες για το κοινό σας, όπως η τοποθεσία, το φύλο, η πιο πολυσύχναστη ώρα της ημέρας κ.λπ.
 
2. Simply Measured
Για δωρεάν εργαλείο, το Simply Measured είναι αρκετά πλήρες. Προσφέρει τρία πεδία reporting και εμβάθυνση σχετικά με το engagement.
 
3. Iconosquare
Γνωστό παλιότερα ως Statigram, το Iconosquare αποτελεί ένα από τα πιο παλιά εργαλεία. Παρέχει chart με την αύξηση των followers σας, σας δείχνει τις φωτογραφίες με τα πιο πολλά like και υπολογίζει το μέσο όρο των likes και των comments.
 
4. Union Metrics
Αυτό το εργαλείο δεν είναι τόσο εξειδικευμένο, αλλά είναι απλό στη χρήση και μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε πότε να δημοσιεύσετε, ποια hashtags να χρησιμοποιήσετε και σε ποιο είδος περιεχομένου να εστιάσετε.
Επίσης, το εργαλείο αυτό βρίσκει τον μεγαλύτερο fan σας και σας υπενθυμίζει να αλληλεπιδράτε με τους ακόλουθούς σας.
 
5. Squarelovin
Σας δείχνει ποια είναι η χειρότερη στιγμή για post και αυτό είναι ένα feature που λίγες εφαρμογές διαθέτουν.
 
6. Socialbakers
Αν είστε οπτικός τύπος, το εργαλείο αυτό είναι για εσάς. Σας δίνει δωρεάν οπτικοποιημένη αναφορά για τα πιο δημοφιλή post, hashtags, φίλτρα και άλλα.
 
7. InstaFollow
Το InstaFollow είναι το κλειδί για να διαχειρίζεστε τους followers σας. Σας βοηθά να παρακολουθείτε νέους ακόλουθους και όσους σας έχουν  κάνει πρόσφατα Unfollow, ενώ παράλληλα σας λέει ποιον ακολουθείτε που δεν σας ακολουθεί. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να καθορίσετε ποιο περιεχόμενο οδηγεί τους followers μακριά σας ή σε ποιον πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο αλληλεπιδρώντας.
 
8. Pixlee
Σας παρέχει δωρεάν εβδομαδιαία reports για την απόδοση του λογαριασμού σας και επίσης σας βοηθά να βρείτε πιθανούς influencers, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για ενίσχυση και προώθηση του brand σας.
 
9. Crowdfire
Αυτή η εφραμογή σας βοηθά να βρείτε πιθανούς νέους followers εντοπίζοντας τους χρήστες που σχετίζονται με τους τρέχοντες ακόλουθούς σας, το περιεχόμενο και τα hashtag. Μπορείτε επίσης να εντοπίσετε ανενεργούς χρήστες και όσους σας έκαναν unfollow.
 
10. Websta
Αν διαχειρίζεστε διαφορετικούς λογαριασμούς, το Websta σας επιτρέπει να δημιουργήσετε εξατομικευμένα feeds, από τα οποία μπορείτε να ποστάρετε, να απαντήσετε σε σχόλια και να αλληλεπιδράσετε με τους followers σας.
 
Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την επιτυχημένη ενασχόληση με το Instagram; Στο Skillbox θα βρείτε το online σεμινάριο Χτίστε το brand και το κοινό σας με το Instagram, της Instagram expert Αντιγόνης Κατσούλη, που μετρά περισσότερους από 19.000 followers στο Instagram.
 
Μπορείτε να δείτε τις πρώτες υποενότητες ΔΩΡΕΑΝ!
Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: