Κατεβάστε αυτές τις δωρεάν εφαρμογές και ξεκινήστε να γυμνάζεστε από σήμερα!

Infotainment

27/2/2019

Τίποτα δεν σκοτώνει το κίνητρό σας για άσκηση γρηγορότερα από μια αίθουσα γεμάτη άτομα που μπορούν να δουν μια λάθος κίνηση σας στη γιόγκα. Αν ανήκετε σε αυτούς που ντρέπονται, εδώ θα βρείτε εφαρμογές προπόνησης (που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε από την ησυχία του σπιτιού σας). Αν θέλετε να κάνετε 10 διαλείμματα κατά τη διάρκεια 30 λεπτών cardio προπόνησης μπορεί να το κάνει. Δεν έχετε πολύ χρόνο για να γυμναστείτε επειδή γυρνάτε πάντα αργά στο σπίτι; Υπάρχουν προπονήσεις επτά λεπτών. Παρακάτω ακολουθεί μια λίστα φτιαγμένη από το Marie Claire για να κερδίσετε μερικές απαραίτητες ενδορφίνες - με τους δικούς σας όρους. Αναζητήστε τες στα app stores σας.

Noom
Η Noom έχει ονομαστεί "η εφαρμογή που επιτηρεί το βάρος των millennials", και διαβεβαιώνει ότι οι περισσότεροι χρήστες χάνουν κατά μέσο όρο 8 κιλά σε 16 εβδομάδες. (Αν και, φυσικά, τα πραγματικά αποτελέσματα εξαρτώνται από το αν είστε ειλικρινείς σχετικά με τις διατροφικές συνήθειες και τις συνήθειες άσκησης). Η εφαρμογή επιτρέπει στους ανθρώπους να οικοδομούν υγιεινούς τρόπους ζωής μέσω προσαρμοσμένων σχεδίων γευμάτων και γυμναστικής, τροφής και ιχνηλάτων βάρους και προσωπικών προπονητών για να σας βοηθήσουν να καθορίσετε τι πραγματικά σας εμποδίζει να ξεφορτωθείτε το βάρος μόνοι σας.

Gixo
Κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας, εκπαιδευτές διατίθενται ζωντανά στο Gixo για 15-, 25- ή 40λεπτες συνεδρίες, που σας καθοδηγούν στο τρέξιμο, το περπάτημα ή τις ρουτίνες αντοχής που μπορείτε να εφαρμόσετε χωρίς να χρειάζεται να φύγετε από το διαμέρισμά σας. Δεν υπάρχει άλλη δικαιολογία για το ότι δεν μπορείτε να βρείτε έναν εκπαιδευτή που σας αρέσει!

Asana Rebel
Το Asana Rebel είναι ό,τι καλύτερο όσον αφορά εφαρμογές γιόγκα, συνδυάζοντας ακολουθίες ροής με προπονήσεις που εμπνέονται από το HIIT για να κάψετε λίπος και να ενισχύσετε τους μυς. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να διατηρήσετε την ισορροπία (και να κάνετε και το cardio σας) κατά τη διάρκεια αυτού του ήδη χαοτικού έτους..

Six Pack in 30 Days
Ενισχύστε το σώμα σας με το Six Pack σε 30 ημέρες, επιλέγοντας το επίπεδο των προπονήσεων που μπορείτε να χειριστείτε. Δεν είναι απαραίτητος εξοπλισμός και είναι κατάλληλος ακόμη και για αρχάριους του γυμναστηρίου - η εφαρμογή δείχνει πώς να κάνετε κλασικές ασκήσεις όπως οι στροφές κορμου κ.ά.

Strava
Το Strava παρακολουθεί την απόσταση, την ταχύτητα και την αντοχή στην ποδηλασία, ιδιαίτερα χρήσιμη για όσους θέλουν να αγωνιστούν στο μαραθώνιο ή στο τρίαθλο στο εγγύς μέλλον (ή τουλάχιστον το ονειρεύονται). Συγκρίνετε την απόδοσή σας με την πάροδο του χρόνου και μοιραστείτε στατιστικά στοιχεία με φίλους στην εφαρμογή για να δώσετε ο ένας στον άλλο την επιπλέον ώθηση προς τη γραμμή τερματισμού.

Studio Tone It Up
Η κοινότητα των γυναικών στο Studio Tone It Up θα σας καθοδηγήσει μέσα από προπονήσεις για να κάνετε το σώμα σας ισχυρό και τονισμένο με γιόγκα, cardio, boxing, kettlebell και εκπαίδευση δύναμης. Νέες τάξεις κάθε εβδομάδα σας εμποδίζουν από το να βαρεθείτε και η εφαρμογή προσφέρει ακόμη και καθημερινές κινήσεις για να εστιάσετε, αν δεν έχετε χρόνο να παρακολουθήσετε τις 20 έως 40 λεπτά ψηφιακές τάξει

Couch to 5K.
Το σλόγκαν για το 5Κ είναι κυριολεκτικά «από τον καναπέ μέχρι τη γραμμή τερματισμού 5Κ», στοχεύοντας στους αρχάριους που θέλουν να εκπαιδευτούν για τον πρώτο τους αγώνα. Το καλύτερο κομμάτι; Χρειάζεται μόνο εφίδρωση για 30 λεπτά την ημέρα, τρεις ημέρες την εβδομάδα για εννέα εβδομάδες (αυτό δεν είναι τόσο όσο ακούγεται).

7-Minute Butt Workout
Κάντε το για τους γλουτούς. Μισείτε να κάνετε ασκήσεις στην άκρη ενός γυμναστηρίου γεμάτο από ανθρώπους; Αυτό το προπονητικό πρόγραμμα επτά λεπτών σας καλύπτει με στοχοθετημένες μεθόδους για τη βελτίωση των γλουτών σας.

MyFitnessPal
Το MyFitnessPal είναι ένας σύμβουλος διατροφής τριών επιπέδων, ένας μετρητής θερμίδων και ένα κίνητρο για άσκηση. Η εφαρμογή προσαρμόζει τους στόχους σας με βάση τον τύπο του σώματός σας και το φαγητό που τρώτε. Υπάρχουν περίπου 5 εκατομμύρια τρόφιμα στη βάση δεδομένων για να διαλέξετε, ώστε να μην πληκτρολογείτε μόνο "κοτόπουλο" - που σημαίνει ότι μπορείτε να καθορίσετε πόσες θερμίδες δέχεστε και καίτε.

Headspace
Αν δεν είστε έτοιμοι να δεσμευθείτε για μια ρουτίνα άσκησης ακόμα, ξεκινήστε το ταξίδι της ευεξίας σας μαθαίνοντας πώς να διαλογίζεστε με την εφαρμογή Headspace. Μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα ελεύθερο μάθημα 10 ημερών για αρχάριους που σας δείχνει τα βασικά στοιχεία της άσκησης στην προσοχή σε καθημερινή βάση. Ο διαλογισμός είναι γνωστό ότι βοηθά στη μάχη της αϋπνίας και αυξάνει την παραγωγικότητα.

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: