3 λόγοι να γίνετε συνδρομητές μας στο Youtube!

Skillbox News

05/03/2019

Θέλετε να είστε πάντα ενημερωμένοι για τα νέα μας σεμινάρια, δωρεάν ή επί πληρωμή; Στο Skillbox η εκπαίδευση που σας παρέχουμε βασίζεται σε ένα μεγάλο ποσοστό στο video, καθώς η διάδραση που παρέχει μπορεί να εκπαιδεύσει πολύ πιο αποδοτικά τους ενδιαφερόμενους. Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να μας ακολουθήσετε στο Youtube

Σας δίνουμε τρεις λόγους για να το κάνετε! 

- Πρόσβαση σε δωρεάν υλικό
Κάθε φορά που ανεβάζουμε ένα επί πληρωμή ή και δωρεάν σεμινάριο, στο πλαίσιο των "ανοιχτών μαθημάτων" που έχουμε στο κανάλι μας στο Youtube, ανεβάζουμε ενότητες που έχουν ως στόχο να δείτε την εκπαιδευτική εμπειρία και να μάθετε κάτι καινούριο χωρίς καθόλου κόπο. Δείτε τη λίστα με τα ανοιχτά μας μαθήματα εδώ.

- Δημοσίευση των trailers
Κάθε σεμινάριο που ανεβάζουμε στο Skillbox έχει το δικό του trailer, αυτό που δίνει την πρώτη εντύπωση και την πρώτη γεύση από το σεμινάριο. Αν θέλετε να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα trailers και να ξέρετε αν πάσα στιγμή αν το σεμινάριο που σας ενδιαφέρει θα πραγματοποιηθεί από το Skillbox, αρκεί να κάνετε την εγγραφή σας και να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις.

- Πρόσβαση σε μια νέα κοινότητα
Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε μια πολύ νέα πρόταση και μια κοινότητα που μεγαλώνει και παράγει συνεχώς νέες ιδέες. Θέλετε να γνωρίζετε πρώτοι ενδεχόμενους μελλοντικούς διαγωνισμούς, να βρίσκετε συνέχεια αφορμές για περισσότερη γνώση και να μένετε πάντα κοντά στις εξελίξεις; Κάντε εγγραφή και αφήστε τα υπόλοιπα πάνω μας :-) 

 

 
Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: