4 δωρεάν ebooks με τα οποία μπορείτε να ξεκινήσετε να δουλεύετε μόνοι!

Career

28/3/2019

Είτε θέλετε να κάνετε το άλμα στην ελεύθερη εργασία είτε έχετε ήδη κάνει μεγάλα βήματα στο freelancing, αυτά τα ηλεκτρονικά βιβλία που προτείνει η Kerrie Hughes θα αλλάξουν τον τρόπο που σκέφτεστε και θα σας βοηθήσουν να κάνετε καλύτερα πράγματα.
Κάνοντας αυτό το άλμα στην ελεύθερη ζωή μπορεί να είναι τρομακτικό και συναρπαστικό ταυτόχρονα. Ποιος δεν συμπαθεί την ιδέα να δουλεύει από το σπίτι με την αγαπημένη του πιτζάμα; Αλλά σοβαρά, αν είστε ακριβώς έτοιμος να κάνετε την αλλαγή στην επαγγελματική σας πορεία ή το έχετε ήδη κάνει, αυτοί οι 4 ελεύθεροι πόροι στοχεύουν στο να βοηθήσουν την καριέρα σας να ανθίσει.

01. Freelancer’s Bible
Ξεκολλήστε από 9-5 με αυτό το εγχειρίδιο του ελεύθερου επαγγελματία
Κάνοντας μια σόλο καριέρα δεν είναι εύκολο, αλλά μπορείτε να δώσετε στον εαυτό σας ένα κίνητρο με τη βίβλο του Freelancer από την Route 1 Print, η οποία σας δίνει όλες τις γνώσεις που χρειάζεστε για να κάνετε την επιχείρηση σας επιτυχημένη και δεν θα σας κοστίσει ούτε μια δεκάρα.
Αυτό το ελεύθερο ebook καλύπτει μια σειρά θεμάτων που αντιμετωπίζουν όσοι κινούνται σε ανεξάρτητους αγώνες, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου δομής της επιχείρησής σας (αυτοαπασχολούμενοι vs ενσωματωμένοι), πώς να χειριστείτε τους φόρους, πώς να αποκτήσετε πελάτες, πώς να χρεώνετε για εκτύπωση και πολλά άλλα.

02. Design's Iron Fist
Αυτό το δωρεάν ebook θα σας βοηθήσει να βγάλετε το καλύτερο από την εργασία σας
Ο Jarrod Drysdale είναι συγγραφέας σχεδιαστής που εστιάζει στα άρθρα στο πώς να πάρετε το καλύτερο αποτέλεσμα από το έργο σας. Αυτό είναι ένα είδος συνέχειας του προηγούμενου βιβλίου «Bootstrapping Design», στο οποίο συλλέγει όλα τα προηγούμενα δοκίμια του σε ένα, δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο. Θέματα όπως «Σκεφτείτε σαν σχεδιαστής» και «Βγείτε από την πεπατημένη» είναι μερικοί από τους τίτλους που προσφέρονται.
 


Διψάτε για γνώση που θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε νέες δεξιότητες; Μάθετε για τα νέα μας σεμινάρια πατώντας εδώ!



03. The Creative Aid
Το Creative Aid είναι γεμάτο έμπνευση και είναι διαθέσιμο για λήψη.
Δημιουργήθηκε από την Kooroo Kooroo και είναι ένα δωρεάν βιβλίο jam γεμάτο έμπνευση.
Οι συνιδρυτές Nicole Smith και Richard Tapp εξηγούν την ιδέα: "Είναι ένας μίνι πόρος για τα δημιουργικά έργα και το τρόφιμο σας για τις δημιουργικές σκέψεις σας. Έχουμε συμπεριλάβει τις δικές μας πολύτιμες αναφορές και πόρους που γνωρίζουμε και εμπιστευόμαστε για να σας βοηθήσουμε να ολοκληρώνετε τα projects σας. Θέλουμε να σας δώσουμε τη δημιουργική ώθηση από μια κατεύθυνση που ίσως δεν έχετε σκεφτεί, είτε είναι ενημερωτική, εμπνευσμένη είτε απλά διασκεδαστική".

04. How to be creative
Το «πώς να είστε δημιουργικοί» προσφέρει μια χρήσιμη σειρά πρωτοποριακών προσεγγίσεων για τη μεγιστοποίηση της δημιουργικότητάς σας. Περισσότερο σαν ένα μανιφέστο από ότι ένα παραδοσιακό βιβλίο, προσφέρει μια χρήσιμη σειρά πρωτοποριακών προσεγγίσεων για τη μεγιστοποίηση της δημιουργικότητάς σας, με τον συγγραφέα Hugh MacLeod να προσφέρει στοιχεία από την προσωπική του εμπειρία γιατί ο καθένας είναι χρήσιμος και ποιες είναι οι σημαντικές τεχνικές.

 

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: