Γιατί να παρακολουθήσετε το Advanced ACTA-Certified Course 4 εβδομάδων - Digital Marketing Strategies!

Digital Marketing

28/08/2019

Πολλοί αναγνώστες μας και παλιοί μαθητές μας στο Skillbox μας τηλεφωνούν ή μας στέλνουν μηνύματα ρωτώντας για το πρόγραμμα που συνεχίζεται με νέα έναρξη, τη Δευτέρα, 20 Απριλίου, το Advanced Certified Course by Acta - Digital Marketing Strategies. Κάποιες από τις ερωτήσεις τους αφορούν τον κλάδο του digital marketing και γιατί να επιλέξουν ένα σχετικό σεμινάριο.

Συγκεντρώσαμε 6 λόγους που θεωρούμε ότι είναι σημαντικοί για να παρακολουθήσετε ένα course για το digital marketing.

1. Για να ανοίξετε μια νέα επαγγελματική πόρτα

Το digiital marketing είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος κλάδος που απορροφά από beginners/jounior μέχρι senior επαγγελματίες. Κάθε γνώση που παίρνεις μπορεί να εφαρμοστεί και να αναπτύξει από μια μικρή επιχείρηση μέχρι μια μεγάλη πολυεθνική.

2. Για να βρείτε τρόπους ανάπτυξης της επιχείρησης σας

Εάν έχετε ήδη μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται ήδη online ή θέλει να ξεκινήσει να εμφανίζεται και στο διαδίκτυο, ένα καλό σεμινάριο στο digital marketing θα σας δώσει όλη την απαραίτητη γνώση για να αρχίσετε να βλέπετε διαφορά στις πωλήσεις σας και κατά συνέπεια στα έσοδα σας.

3. Για να μάθετε πώς λειτουργεί ο χώρος του marketing

Κατανοώντας τον χώρο του marketing, βλέπετε τις εφαρμογές του και άρα τη χρησιμότητα του. Σε επίπεδο απλού χρήστη μαθαίνετε να εντοπίζετε τι ακριβώς δεδομένα μοιράζεστε και πώς αυτά αξιοποιούνται από τους marketeers. Ακόμη παίρνετε πολύ χρήσιμες γνώσεις για δημιουργία περιεχομένου και σχεδιαστικά προγράμματα που μπορείτε να τα αξιοποιήσετε και εκτός του χώρου του marekting. 
 


Προλαβαίνετε ακόμη να κλείσετε τη θέση σας στο Digital Marketing Strategies. Δείτε περισσότερα εδώ!



4. Για να εμπλουτίσετε το βιογραφικό σας

Τα σεμινάρια και η διά βίου εκπαίδευση αποτελούν ξέχωρο κομμάτι στο βιογραφικό. Ένα δυνατό σεμινάριο στο digital marketing και ειδικά όταν είναι πιστοποιημένο από φορείς όπως η ACTA, θα εμπλουτίσει το βιογραφικό σας, θα ενισχύσει το προφίλ σας και ίσως κάνει τον εργοδότη να μείνει λίγο παραπάνω στο βιογραφικό σας.

5. Για να δικτυωθείτε με άλλους ανθρώπους

Κάθε σεμινάριο που γίνεται σε μορφή αίθουσας ή μορφή ηλεκτρονικής τάξης, φέρνει κοντά άτομα με κοινά ενδιαφέροντα, τα οποία αναπτύσσουν σχέσεις, επικοινωνούν και διατηρούν μέχρι και επαγγελματικές επαφές.

6. Για να δείτε την πρακτική εφαρμογή

Κάτι που πάντα πρέπει να ψάχνετε στα σεμινάρια είναι η πρακτική εφαρμογή. Δυστυχώς, πολύ λίγα σεμινάρια παρέχουν ισορροπία μεταξύ θεωρίας και πράξης. Για παράδειγμα, το Advanced Certified Course by Acta - Digital Marketing Strategies παρέχει ανά ενότητα πρακτική εφαρμογή των γνώσεων με case studies και ασκήσεις καθώς και παρουσίαση των πιο αποτελεσματικών εργαλειών.

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: