Εβδομάδα Εθνογραφίας: Έκπτωση 30% στο σεμινάριο που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε!

Skillbox News

20/05/2019

#SKILLBOXWEEK - ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 30%
 

Κανείς δεν γνώριζε τις μεγάλες προεκτάσεις που έπαιρνε η μέθοδος της εθνογραφίας όταν πρωτοσυστήθηκε ως έννοια τον 18ο αιώνα.

Η μέθοδος που κάποτε χρησιμοποιούταν για να αναλυθούν πολιτισμοί και τρόποι ζωής δεν θα μπορούσε να μην απασχολήσει τον χώρο του marketing, που η μελέτη του αγοραστικού κοινού είναι η επιτομή του.

Και όχι μόνο αυτό. Η μέθοδος κατάφερε να ξεχωρίσει και πλέον άτομα που τη γνωρίζουν εργάζονται σε εταιρείες κολοσσούς όπως η Google, η Αdidas, η Microsoft και πολλές άλλες.


Πώς το κατάφεραν;

Η εθνογραφία τους βοήθησε να μάθουν τους σωστούς τρόπους με τους οποίους μπορούν να χρησιμοποιούν την έρευνα στο σχεδιασμό προϊόντων και υπηρεσιών, πώς εφαρμόζεται στην πράξη σε επιχειρήσεις και οργανισμούς, τα οφέλη που προσφέρει στο marketing και το team management.


Αυτοί είναι και οι βασικοί πυλώνες στους οποίους στήθηκε και το σεμινάριο:

«Κάν'το όπως η Adidas και η Google: H χρήση της εθνογραφικής μεθόδου»

το οποίο βρίσκεται σε έκπτωση 30% στο πλαίσιο της εβδομάδας εθνογραφίας που τρέχει στο Skillbox (#SKILLBOXWEEK) μέχρι την Κυριακή 26 Μαΐου.
 

Η Μαριάννα Φωτιάδου έχει εργαστεί ως υπεύθυνη προγραμμάτων στον οργανισμό AIDS Healthcare Foundation Europe που βρίσκεται στο Άμστερνταμ. Έχει έρθει σε επαφή με τη μέθοδο της Εθνογραφίας και στο σεμινάριο αυτό θα μοιραστεί αυτά που γνωρίζει μαζί σας.

Το πιστοποιημένο από την ACTA online σεμινάριο απευθύνεται αφενός σε επαγγελματίες από τον χώρο του Marketing, επιχειρήσεις, managers οργανισμών, Project Managers, πωλητές εταιριών, σχεδιαστές προϊόντων (product designers), web developers, νοσηλευτές, ιατρικό προσωπικό, ανθρώπους που σχεδιάζουν να ξεκινήσουν μια επιχείρηση, επαγγελματίες στον χώρο της Καινοτομίας, εργαζόμενους σε NGOs, αφετέρου σε όσους ενδιαφέρονται να έρχονται σε επαφή με την καινοτομία.

Είστε έτοιμοι να ξεχωρίσετε στο εργασιακό σας περιβάλλον;

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ


Δείτε εδώ το trailer του μαθήματος

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: