Οικονομικά για μη οικονομολόγους | NEO online σεμινάριο από το Skillbox.gr

Skillbox News

23/07/2019

Είστε έτοιμοι να μπείτε στον κόσμο των οικονομικών μιας επιχείρησης με ένα online σεμινάριο που απευθύνεται σε όλους και προσπαθεί με απλό και κατανοητό τρόπο να σας εντάξει στην οικονομική επιστήμη;
 

Στο Skillbox.gr ετοιμάσαμε για εσάς ένα πλήρες σεμινάριο που θα σας οδηγήσει προς αυτή την κατεύθυνση.

| Οικονομικά για μη οικονομολόγους |
 

Παρακολουθώντας το online σεμινάριο μέσα από την πλατφόρμα του Skillbox θα μπορέσετε να κατανοήσετε την εσωτερική οικονομική κατάσταση μιας επιχείρησης, της αγοράς αλλά και του ανταγωνισμού, θα αποκτήσετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε ενεργά στη διαχείριση του χρηματοοικονομικού management. Θα μπορείτε να αναγνωρίζετε τους δυνητικούς επιχειρηματικούς χρηματοοικονομικούς κινδύνους και τα πιθανά σημεία που μπορεί να εμφανιστούν φαινόμενα απάτης. Τέλος θα συμμετέχετε στη διαμόρφωση της χρηματοδοτικής πολιτικής της επιχείρησης και την οικοδόμηση σχέσης με τις τράπεζες.
 

Το σεμινάριο μας απευθύνεται σε εργαζόμενους επιχειρήσεων που βλέπουν καθημερινά οικονομικούς όρους και θέλουν να αντιληφθούν πλήρως τις έννοιες τους. Επίσης, σε επιχειρηματίες που θα ήθελαν να αποκτήσουν βασικές οικονομικές γνώσεις για την πιο αποτελεσματική κατανόηση, συμμετοχή και διαχείριση των βασικών οικονομικών μεγεθών και παραμέτρων της επιχείρησης τους. Τέλος, απευθύνεται σε φοιτητές οικονομικών σχολών που έχουν ενδιαφέρον να δουν πιο αναλυτικά πώς λειτουργεί το οικονομικό σκέλος μιας επιχείρησης και γενικά σε όσους θέλουν να αποκτήσουν βασικές οικονομικές γνώσεις.
 

Ο εισηγητής του σεμιναρίου, Ανδρέας Ρεβάνογλου, έχει σπουδάσει Οικονομικά/Διοίκηση Επιχειρήσεων και κατέχει MBA και MSc in Health Management. Διαθέτει 28ετή εμπειρία στον χώρο της Οικονομικής Διοίκησης, σε Ελληνικές εταιρίες και πολυεθνικές. Διδάσκει στα μεταπτυχιακά προγράμματα Οικονομίας και Διοίκησης του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Είναι μέλος του ΔΣ του Νοσοκομείου Παπαγεώργιου και μέλος της επιτροπής ελέγχου του ίδιου Νοσοκομείου και επίσης μέλος επιτροπής ελέγχου στο Δήμο Θεσσαλονίκης.

Δείτε εδώ το trailer του σεμιναρίου:

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: