Προσφορά -40% | Online εκπαίδευση στο Public Speaking

Skillbox News

01/04/2020

#menoumespiti και συνεχίζουμε να εκπαιδευόμαστε με -40% έκπτωση στο online σεμινάριο
"
Public speaking: Φοβάσαι να μιλήσεις στο κοινό; Αντιμετώπισε το!" μέχρι 30/4.

 

Μπορεί ένα τέτοιο σεμινάριο αυτή τη στιγμή να σας ακούγεται λίγο οξύμωρο αλλά αργά ή γρήγορα όλοι θα επιστρέψουμε πάλι στην πραγματικότητα μας και μια παρουσίαση που τώρα έχει μείνει σε εκκρεμότητα ή ένα meeting που θα χρειαστεί να συζητήσουμε τα επόμενα βήματα μας σε μια επιχείρηση μπορεί να επαναφέρουν αυτόν τον φόβο, τον φόβο της δημόσιας ομιλίας. Πώς ξεπερνιέται αυτό; Εμείς σας έχουμε  τη δική μας εκδοχή που θα σας εφοπλίσει με θάρρος.

Στο παρόν σεμινάριο θα μάθετε τεχνικές και δεξιότητες παρουσίασης, ώστε να μπορείτε να κερδίζετε την προσοχή και το ενδιαφέρον αυτών που απευθύνεστε.

Ποιους μπορεί να βοηθήσει η εκπαίδευση:

  • Φοιτητές όλων των Σχολών που επιθυμούν να παρουσιάσουν τις εργασίες τους μπροστά σε κοινό.
  • Άτομα που εμπλέκονται ή επιθυμούν να εμπλακούν στην πολιτική.
  • Εργαζόμενους διαφόρων ειδικοτήτων που έχουν επαφή με κοινό και εξυπηρέτηση πελατών.
  • Οποιονδήποτε επιθυμεί να βελτιώσει τον τρόπο ομιλίας του μπροστά σε κόσμο

Το online σεμινάριο περιλαμβάνει εναλλαγή γραπτών και video ενοτήτων, ενώ στο τέλος θα λάβετε βεβαίωση παρακολούθησης από την ACTA.


Είπαν για το σεμινάριο

Ένα πάρα πολύ καλό και καθοδηγητικό σεμινάριο με απλά βήματα και παραδείγματα. Δίνει τη δυνατότητα ακόμα και σε κάποιον που δεν γνωρίζει τίποτα για το δημόσιο λόγο να καταφέρει να το πραγματοποιήσει. Λάζαρος Κ.

Το σεμινάριο ήταν πολύ χρήσιμο και έχω αποκομίσει αρκετές ιδέες χρήσιμες. Αθηνά Σ.


Γνωρίστε την εισηγήτρια

Η Γεωργία Κιζιρίδου είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας Α.Π.Θ., καθώς και του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης του ίδιου Πανεπιστημίου στην Εξελικτική – Σχολική Ψυχολογία. Έχει πιστοποιηθεί από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. ως εκπαιδεύτρια ενηλίκων. Την τελευταία δεκαετία εργάζεται ως εισηγήτρια και επιμορφώτρια σε διάφορες δομές εκπαίδευσης ενηλίκων, όπως είναι το Mediterranean College of Thessaloniki, το Ινστιτούτο Εκπαίδευσης της Γ.Σ.Ε.Ε. και το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο. Οι βασικές θεματικές αφορούν την ανάπτυξη κοινωνικών και συναισθηματικών δεξιοτήτων στο χώρο εργασίας και στην καθημερινότητα. Ενδεικτικά αναφέρονται οι ακόλουθες: Ικανότητα διαχείρισης συγκρούσεων, διαχείριση άγχους, συναισθηματική νοημοσύνη, επικοινωνιακές δεξιότητες στο χώρο εργασίας, εξυπηρέτηση πελατών, δημόσιες σχέσεις. Ως δημόσια ομιλήτρια έχει μιλήσει στο πλαίσιο του θεσμού Ted Χ University of Macedonia το 2016 για τον εργασιακό εκφοβισμό και συνεργάζεται σταθερά με τοπικά μέσα ενημέρωσης για ζητήματα που άπτονται της επικαιρότητας σχετικά με την ψυχική υγεία (Πρακτορείο fm, Ράδιο Θεσσαλονίκη, 4Ε, TV100). Αρθρογραφεί στο διαδικτυακό περιοδικό Ψυχολογίας και Τέχνης «Animartists» και συνεργάζεται με το blog giatioxi για τη δημιουργία podcasts αναφορικά με τις ανθρώπινες σχέσεις σήμερα.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί της μέσω ειδικού forum από την πλατφόρμα του Skillbox.gr καθόλη τη διάρκεια του online σεμιναρίου!

 

Μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα το σεμινάριο με -40% εδώ
ή να δείτε όλα τα σεμινάρια που συμμετέχουν στην προσφορά.

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: