Προσφορά -40% | Online εκπαίδευση στη Διαχείριση Άγχους και την Εργασιακή Εξουθένωση

Skillbox News

02/04/2020

#menoumespiti και συνεχίζουμε να εκπαιδευόμαστε με -40% έκπτωση στο online σεμινάριο
"
Διαχείριση Άγχους και Επαγγελματικό Burnout" μέχρι 30/4.

 

Διαχείριση εργασιακού άγχους, επαγγελματικό burnout & bullying στον εργασιακό χώρο (mobbing), αυτά είναι μερικά από τα κύρια θέματα που συζητά το σεμινάριο αυτό αναφέροντας σχετικές θεωρίες αλλά και πρακτικές ασκήσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Ποιους μπορεί να βοηθήσει η εκπαίδευση:

  • Διοικητικά στελέχη εταιρειών και οργανισμών
  • Φοιτητές κοινωνικών και ανθρωπιστικών επιστημών
  • Όσους θέλουν να μάθουν να αναγνωρίζουν τα συμπτώματα του άγχους, της εργασιακής εξουθένωσης, ώστε να ανακαλύψουν τρόπους να τα διαχειριστούν
  • Όσους θέλουν να γίνουν πιο αποδοτικοί στον χώρο εργασίας τους
  • Όσους τους ενδιαφέρει να δουν τεχνικές και ασκήσεις χαλάρωσης
  • Το ευρύτερο κοινό που επιθυμεί να αποκτήσει γνώσεις και δεξιότητες στο χώρο της συμβουλευτικής ή της ψυχολογίας

Το online σεμινάριο περιλαμβάνει εναλλαγή γραπτών και video ενοτήτων, ενώ στο τέλος θα λάβετε βεβαίωση παρακολούθησης από την ACTA.
 

Γνωρίστε την εισηγήτρια

Η Φωτεινή Τσαντήλα είναι κάτοχος Πτυχίου Ψυχολογίας (BSc) και Μεταπτυχιακού στην Κοινωνική – Κλινική Ψυχολογία, τις Εξαρτήσεις και τα Ψυχοκοινωνικά Προβλήματα (MSc) από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Επιπλέον, έχει εξειδικευτεί στη Συνθετική Θεραπεία και στην Ομαδική Θεραπεία και έχει εκπαιδευτεί στη θεραπεία της προσέγγισης Gestalt. Η τελευταία της εξειδίκευση αφορά  το πρόγραμμα Ψυχοπαθολογίας εμβρύων, παιδιών και εφήβων, όπου έχει λάβει πιστοποίηση ως Σχολική – Εξελικτική θεραπεύτρια.

Έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως ψυχολόγος σε Θεραπευτικά Προγράμματα Απεξάρτησης και από το 2010 συντονίζει ομάδες σε Προγράμματα Προαγωγής Αυτοβοήθειας. Εργάζεται ιδιωτικά ως ψυχολόγος, διεξάγοντας ατομικές συνεδρίες και συντονίζοντας ομάδες συμβουλευτικής και διδάσκει στο Mediterranean College της Θεσσαλονίκης.

Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε ακαδημαϊκά και επιστημονικά περιοδικά και υπήρξε μέλος της επιστημονικής ομάδας για τη στάθμιση της Παγκόσμιας Κλίμακας Νοημοσύνης  (WAIS – IV). Τα ερευνητικά ενδιαφέροντα της είναι η ψυχοπαθολογία, η νευροψυχολογία , η εναλλακτική ψυχοθεραπεία, η γνωστική- συμπεριφοριστική θεραπεία, η ομαδική θεραπεία και η συνθετική θεραπεία.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί του μέσω ειδικού forum από την πλατφόρμα του Skillbox.gr καθόλη τη διάρκεια του online σεμιναρίου!
 

Μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα το σεμινάριο με -40% εδώ
ή να δείτε όλα τα σεμινάρια που συμμετέχουν στην προσφορά.

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: