Διαγωνισμός Google Ads: Ανακοίνωση νικητών

Skillbox News

4/5/2020

Ο διαγωνισμός του Skillbox με δώρο 3 free passes έλαβε τέλος και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τα ονόματα των τυχερών αναγνωστών που θα παρακολουθήσουν δωρεάν το online σεμινάριο "Google Ads".

Τα ονόματα των νικητών σύμφωνα με τον αριθμό συμμετοχής τους είναι τα ακόλουθα:
604. Αικατερίνη Βλαδίκα
674. Κοσμάς Πετρόπουλος
872. Χρυσή Καράλη

ΟΛΟΙ οι νικητές πρέπει να έχουν κάνει ή να πραγματοποιήσουν εγγραφή στο Skillbox.gr και να μας στείλουν εντός πέντε εργάσιμων ημερών ένα e-mail στο info[@]skillbox.gr από το e-mail που δήλωσαν στο διαγωνισμό! Άμεσα θα λάβουν απάντηση, που θα τους δίνει πρόσβαση στο σεμινάριο "Google Ads" το οποίο ξεκινάει στις 18 Μαΐου 2020 και έχει διάρκεια 3 εβδομάδες.

Ο διαγωνισμός διενεργήθηκε από τις 27/04/2020 και έληξε στις 03/05/2020. Για τη διαδικασία της κλήρωσης χρησιμοποιήθηκε το Random.org.

 

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΜΕ EARLY BIRD -25% ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ

 

Αν δεν είδατε το όνομά σας στη λίστα των τυχερών μπορείτε να κλείσετε τη θέση σας στο online σεμινάριο με έκπτωση -25%. Το σεμινάριο διαρκεί 3 εβδομάδες και στο τέλος σας παρέχεται βεβαίωση από την ACTA.

Βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το σεμινάριο και τη διαδικασία εγγραφής εδώ: ADVANCED CERTIFIED COURSE by ACTA in Google Ads.

 

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: